Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg én szúrtam el, vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg én szúrtam el, vagy túlreagálja?

Figyelt kérdés

A szituáció a következő: Megismerkedtem egy nővel az interneten. Minden szépen és jól haladt, érezhetően megvolt a közös hullámhossz, a közös pontok. Már az első randi helyét és idelyét is megbeszéltük, amikor egy netes levélváltás alkalmával Klári helyett Katit írtam neki. Nincs Klári ismerősöm, és előtte sosem szólítottam a nevén, valamiért Katit írtam. A poén az, hogy egyetlen Kati ismerősöm van, az is egy kétgyerekes férjezett asszony. A hölgyemény ezek kiakadt és visszamondta a randit, majd az ismerettséget is megszüntette velem, hiába bizonygattam, hogy nem ismerkedek egyszerre több nővel.

Sose ígértünk egymást semmit, se ő, se én, kötetlen ismerkedés volt. Nagyon sok más ember egyszerre több nővel, vagy férfival ismerkedik, randizik és ez alapján választ és azt elfogadják mások. Én nem így tettem, még is most nekem van lelkiismeret furdalásom. Vajon jogos volt a hölgy reakciója?

2019. jún. 22. 03:49
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:

31F/29N

Ez lemaradt, tehát nem vagyunk gyerekek már.

2019. jún. 22. 03:51
 2/15 anonim ***** válasza:
89%

Teljesen jogos a reakciója. Figyelmetlenségednek ez lett az ára. Máskor olvasd át kétszer is amit írsz, mielőtt elküldöd.

Ő sose tudná 100%-ban, hogy te valójában nem ismerkedsz senkivel rajta kívül. A kérdőjel mindig ott lenne benne.

Tanulj a hibádból.

2019. jún. 22. 04:55
 3/15 anonim ***** válasza:
87%
Elszúrtad
2019. jún. 22. 05:58
 4/15 anonim ***** válasza:
74%
Igen, elég nagy balszerencse volt. Jogos a reakció, azért más nevet mondani/írni a legtöbb embernél azonnal kizáró ok. Pláne egy ismerkedési fázis alatt.
2019. jún. 22. 06:07
 5/15 A kérdező kommentje:
Értem. Nos, az ember a hibáiból tanul. Most ezt a leckét fájdalmasan tanultam meg, de megtalnultam. Köszönöm a válaszokat.
2019. jún. 22. 06:41
 6/15 anonim ***** válasza:
56%

Esetleg most kis ideig hagyd, és újabb próbálkozás szóba jöhet. Legtöbbször az ember első, hirtelen felindulású haragjának tárgya pár nap múlva már nem tűnik olyan nagy dolognak, sokszor érezzük úgy, hogy jaaj ezen problémáztam?

Lehet a hölgy is pár nap múlva már úgy érzi, hogy nem kellett volna így reagálni... Egy esélyt megér!

2019. jún. 22. 07:09
 7/15 anonim ***** válasza:
46%
Szerintem túlreagálta. De próbálkozz nála pár nap múlva, hátha addig lenyugszik.
2019. jún. 22. 07:30
 8/15 anonim ***** válasza:
65%
ideJét
2019. jún. 22. 08:18
 9/15 anonim ***** válasza:
19%
Jézusom...teljesen elmebeteg válaszok születtek itt is. Ha valaki egy ilyen kis sz.on kiakad, akkor inkább örülj, hogy nem jössz vele össze
2019. jún. 22. 09:06
 10/15 anonim ***** válasza:
49%
Szerintem a csaj túlreagálta.. 30n
2019. jún. 22. 09:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!