Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az kizáró ok ismerkedésnél,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az kizáró ok ismerkedésnél, ha túlzottan nem érdekel, nem vonz az intimitás? 18/L Őszintén!

Figyelt kérdés
Itt nyilván nem ölelésre, összebújásra, csókra gondolok, hanem kicsit "merészebb" dolgokra.

2019. jún. 19. 19:38
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Ez egy érdekes kérdés. Én sokáig aggódtam hogy aszex leszek. Az átlagnál kicsit később is volt az első szexuális élményem és azóta is csak ritkán vágyom rá. Lazán el vagyok heteket főleg ha van ami elvonja a figyelmem. Ettől függetlenül 5 éve tartós kapcsolatban vagyok. A párommal "kiegyeztünk" a heti 3 szexben. Persze ez azért nem tényleges kőbe vésett megállapodás inkább csak egy szükséges kompromisszum. Én megemberelem magam és neki állok (utána már nincs gond csak elkezdeni vagyok lusta) a párom meg elfogadta hogy nincs mindennap szex. Alapvetően állítólag nincs gond velem az ágyban (azt leszámítva hogy nehezen tágulok és nedvesedés) és szopni is jól tudok. Szóval a páromnak megfelelő az amit az ágyban nyújtok. Szerintem a kérdező is találhat olyan fiút aki nem gyakran vágyik rá és jó ha ő is tud alkalmazkodni. Kérdés hogy az érdektelenség elég e ahhoz hogy ne élvezze az aktust.

Én bár nehezen állok neki de élvezem ha már benne vagyok így azért nem nagy dráma hogy alkalmazkodjak.

2019. jún. 19. 21:57
 12/13 anonim ***** válasza:

Bemutassam az exem?

Olyannyira volt aszex srác, hogy könyörögnom kellett neki, ha szexelni akartam

Rettenetes

2019. jún. 19. 22:24
 13/13 A kérdező kommentje:
#12: Hát nekem nem kellett volna könyörögnöm. :D
2019. jún. 20. 07:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!