Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Utoljára 3 éve volt szexuális életem és mocskosul hiányzik az intimitás. Elmenjek prostihoz?
Prostinál nem kapsz intimitást. Ott szexet kapsz!
Ha elmèsz,szarabbul fogod magad lelkileg èrezni,de ürítettèl egyet :)
Akkor menj pszichológushoz, ha nem tudod feldolgozni a lelki csalódásokat. De most jelenleg egy helyben topogsz.
Tudod, mindig arra van időd, amire szánsz.
Te is hibás vagy, mert hagytad magad, hogy átverjenek.
Nem a kifogásokat kell keresni, hanem a megoldást.
Egy prostinál csak érzelemmentes szexet fogsz kapni, semmi többet.
Ha intimitást akarsz, akkor azt csak hosszú távú kapcsolatban kapod meg.
El hát. Más nem megisztok egy jó kávét, kibeszélitek az aktuálpolitikát meg a gazdaság helyzetét, utána meg már jobban érzi magát az ember szerintem.
Terápia jellegű ez.
Na, még mindig jobb, pasiként legalább ha van némi lóvé, meg lehet oldani.
Nőként hova megy az ember, ha hiányzik az intimitás?
Belenyomja a Jóska szárazon, ellő, a nő ugyanúgy ott marad kielégítetlenül, mert az ilyen jött-ment egyszeri alakok csak a saját fa$zukkal foglalkoznak, aztán még esetleg r¡banc meg egyéb jelzők is repkednek majd...
Na, szóval ne sírjatok... Dolgozzatok keményen, becsületesen (vagy kevésbé becsületesen, az már mellékes), és akkor akkor is van lyuk, ha amúgy nincsen.
#3 Miért is "hagyta magát", hogy átverjék? De jó, hogy egyesek ilyen mágikus képességekkel rendelkeznek, hogy mindent tudnak egy idegenről! Meg az emberek mintha előre tudnák azt, hogy át akarja verni a másik.
Az intimitás alatt szerintem azokat a testi dolgokat érti a kérdező, mint az ölelés, csók, simogatás. Ezeket biztos akad olyan prostituált, aki megadja, sőt, ezek még szerintem kisebb dolgok is egy fizetősnek, mint maga az aktus. Ha valaki igényli, akkor gondolom megadják. De igazából nem tudom, hogy hogy van ez náluk. Nyilván nem olyan ez, mint egy barátnő, de van az a pont, amikor egy férfi már nem bírja a hiányt, és belemegy ebbe is, vállalva azt, amit fentebb írtak, hogy utána rossz lesz esetleg lelkileg, mert nem barátnő volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!