Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Utoljára 3 éve volt szexuális...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Utoljára 3 éve volt szexuális életem és mocskosul hiányzik az intimitás. Elmenjek prostihoz?

Figyelt kérdés
Nincs időm normális kapcsolatok kialakítására, diszkozni utálok, kicsit talán ki is vagyok égve. A legutolsó barátnőm mocskosul átvert és azóta sem hevertem ki, továbbá túl autonóm, elvont gondolkodású ember vagyok, aki egyébként is nehezen talál magának partnert.
2019. jún. 9. 05:50
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
36%

Csak azt lehet átb..szni, aki hagyja magát. Biztos megvoltak a jelek, amikből lehetett tudni, hogy a csaj milyen, hogyan viselkedik a kérdezővel, de ha ezeket nem vette figyelembe, nem foglalkozott az intő jelekkel, akkor így járt, ráfázott.

2019. jún. 9. 10:57
 12/17 A kérdező kommentje:
Jaja, minek mentem oda... Áruljon el téged is a szerelmed minden előzmény nélkül, just for fun, aztán nézzük meg, mit szólsz hozzá... Te áldozat hibáztatók gyöngye...
2019. jún. 9. 11:32
 13/17 anonim ***** válasza:
61%

Hiába hisztizel itt, soha semmi nem történik ok nélkül. Mindennek meg van az oka és miértje. Csak fáj beismerned, hogy te is hibás vagy, mert akkor sérülne az egód.

2019. jún. 9. 11:33
 14/17 A kérdező kommentje:
Eleget hibáztattam magam az elmúlt években, hogy aztán rájöjjek, hogy nem az én készülékekben van a hiba, de kösz, hogy pszichológust játszol...
2019. jún. 9. 11:58
 15/17 anonim ***** válasza:
56%
Ó tudom, te hibátlan vagy teljesen, de tudod, egy kapcsolatot ketten hoztak létre, ugyanez a két személy is szükséges ahhoz, hogy tönkre menjen.
2019. jún. 9. 12:04
 16/17 anonim ***** válasza:

Pótcselekvés.

A szeretet az, ami neked hiányzik, csak - rosszul - úgy gondolod, hogy ezt egy prostival való szexszel pótolni tudod.

"Nincs időm normális kapcsolatok kialakítására"

Az embernek arra van ideje, ami fontos annyira, hogy szakítson rá.

2019. jún. 9. 12:17
 17/17 anonim ***** válasza:
Nem arról van szó, kérdező, hogy hibás voltál, hanem hogy emberismeretben nem tartasz sehol. Valószínűleg önismeretben sem. Éppen ezért nem ártana mindkettőt elkezdeni fejleszteni. Hm?
2019. jún. 9. 12:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!