Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sérülhet lelkileg egy átlag alatti férfi ha egy csinosabb nővel lefekszik?
Figyelt kérdés
Elég átlag alatti külsőm van de van egy átlag feletti csinosabb nő aki a barátom és kolléganőm. Felajánlotta hogy segít nekem szexuálisan mert nem nagyon kellek a nőknek ami igaz is..
Nem tudom bele menjek e ebbe nagyon félek hogy utána szerelmes leszek vagy valami és ugye ez csak gondolom ennyi volt és hát a barátság is tönkre mehet
2019. jún. 19. 07:37
21/26 anonim válasza:
Biztos azért nem jön össze semmi, mert állandóan az érzékeny lelkedet félted... Nem valami férfias.
23/26 anonim válasza:
Egyébként magamon és a környezetemben azt vettem észre, hogy néhányan elkezdenek vonzódni a férfi barátjukhoz. Velem is előfordult már pedig nem voltam szerelmes. Szerintem a bizalom, ahogy egy hullámhosszon voltunk ettől gondoltam, hogy ez lesz az ágyban is. Amúgy tényleg ne hisztizz és menj bele, ha vonzónak tartod.
24/26 anonim válasza:
A fene egye meg a jódolgodat, ha tényleg ilyen problémád van!:) Ha meg csak kamu, akkor elmész a francba, elhúzod a mézesmadzagot itt a kiéhezett kanok orra előtt, hogy ilyen is létezik.
25/26 A kérdező kommentje:
Írtátok páran hogy szerintetek kamu..... nagyon érdekes, hogy miért gondoltátok annak, mert semmi olyan hihetetlen dolgot nem írtam, ami miatt kamu lenne. Viszont valóban felajánlotta a dolgot, persze nem kell elhinni.
2019. jún. 19. 18:08
26/26 anonim válasza:
Én a helyedben élnék a lehetőséggel. És igyekeznék mindent beleadni az ágyban, mert nem számítanék több ilyen alkalomra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!