Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban így néz ki az átlag nő ill átlag férfi?
Férfiak, akiket az itteni felhasználók átlagosnak ítéltek:
Nők, akiket az itteni felhasználók álagosnak ítéltek:
Kicsit érdekes, hogy az "átlagos" lányoknak mind szép a haja, a bőre, a vonásai, az arcuk arányai, szemben az "átlag" férfiakkal, akiknek valahogy vannak látható hiányosságai....
Szerintem nem.
Azok a férfiak átlag alattiak, talán csak az utolsó átlagos. Nem kéne egyik sem.
A nők pedig kifejezetten szépek.
Férfiak esetében rendben van, szerintem is ez az átlag.
A nők átlag felettiek, kivéve a második, ő félúton van az átlagos és az átlag feletti közt :)
"Ha megnézed, az edzőrterek is nőkkel vannak tele"
Edzőterek vagy edzőtermek? Edzőterek valószínűleg azért mert a pasik többségének egy futás nem minden vágya, vagy valamennyi emelés a lábára. Termekben pedig lehet azért van sok csaj mert nagy terembe jársz. A nők nem járnak kis "putri" termekbe ahova havi 5.000 forint a bérlet, a férfiak meg oda is lejárnak.
Vegig neztem ezt a bena egyildalu valigatast, es mar elnezest te nem mesz ki az utcara? :D sokkal tobb rusnya csajszi van es ennel sokjal tobb jo pasi...
Persze mindenki azt latja amit szeretne... ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!