Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Valóban így néz ki az átlag...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valóban így néz ki az átlag nő ill átlag férfi?

Figyelt kérdés

Férfiak, akiket az itteni felhasználók átlagosnak ítéltek:

[link]

[link]

[link]

[link]

Nők, akiket az itteni felhasználók álagosnak ítéltek:

[link]

[link]

[link]

Kicsit érdekes, hogy az "átlagos" lányoknak mind szép a haja, a bőre, a vonásai, az arcuk arányai, szemben az "átlag" férfiakkal, akiknek valahogy vannak látható hiányosságai....

2019. máj. 13. 07:59
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
83%

Szerintem nem.

Azok a férfiak átlag alattiak, talán csak az utolsó átlagos. Nem kéne egyik sem.

A nők pedig kifejezetten szépek.

2019. máj. 13. 08:02
 2/38 anonim ***** válasza:
14%
Ki kell menni az utcára és szét kell nézni.
2019. máj. 13. 08:03
 3/38 anonim ***** válasza:
53%
Valóban kicsit fals a dolog,de szerintem inkább amiatt, hogy a képen látható pasik álagos 30-40-esek,míg a lányok max 22 évesek....
2019. máj. 13. 08:04
 4/38 anonim ***** válasza:
90%

Férfiak esetében rendben van, szerintem is ez az átlag.

A nők átlag felettiek, kivéve a második, ő félúton van az átlagos és az átlag feletti közt :)

2019. máj. 13. 08:05
 5/38 anonim ***** válasza:
94%
Szóval ilyenekre gondoltok, amikor jöttök, hogy esélyt kellene adni átlagos férfiaknak is? :D
2019. máj. 13. 08:15
 6/38 anonim ***** válasza:
84%
Igen, én is azt látom, hogy a férfiak magukkal sokkal megengedőbbek. Ha megnézed, az edzőrterek is nőkkel vannak tele, ők azok, akik igényesek magukra, tesznek a külsejükért, egy férfi esetében meg kb már az túl nagy elvárás, hogy az alapvető higiéniájára odafigyeljen.
2019. máj. 13. 08:17
 7/38 anonim ***** válasza:
95%
Szerintem ezek olyan "átlagos" lányok akikkel a kb bárki összejönne:D
2019. máj. 13. 08:26
 8/38 anonim ***** válasza:
11%

"Ha megnézed, az edzőrterek is nőkkel vannak tele"

Edzőterek vagy edzőtermek? Edzőterek valószínűleg azért mert a pasik többségének egy futás nem minden vágya, vagy valamennyi emelés a lábára. Termekben pedig lehet azért van sok csaj mert nagy terembe jársz. A nők nem járnak kis "putri" termekbe ahova havi 5.000 forint a bérlet, a férfiak meg oda is lejárnak.

2019. máj. 13. 08:29
 9/38 anonim ***** válasza:
28%
Mi ez a hulyeseg mar megint????
2019. máj. 13. 08:32
 10/38 anonim ***** válasza:
3%

Vegig neztem ezt a bena egyildalu valigatast, es mar elnezest te nem mesz ki az utcara? :D sokkal tobb rusnya csajszi van es ennel sokjal tobb jo pasi...

Persze mindenki azt latja amit szeretne... ;)

2019. máj. 13. 08:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!