Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban így néz ki az átlag nő ill átlag férfi?
Férfiak, akiket az itteni felhasználók átlagosnak ítéltek:
Nők, akiket az itteni felhasználók álagosnak ítéltek:
Kicsit érdekes, hogy az "átlagos" lányoknak mind szép a haja, a bőre, a vonásai, az arcuk arányai, szemben az "átlag" férfiakkal, akiknek valahogy vannak látható hiányosságai....
Férfiakról nincs véleményem, nem értek hozzá. :)
Kommenteket látva nagyon kíváncsi lennék rám mit mondanának, én átlagosnak tartom magamat. :)
Csajok viszont tök helyesek. ☺️
40F
Hol írtam, hogy ez az én véleményem?
Ezek a képek mind innen vannak az oldalról.
Mások, akik itt válaszoltak sorolták be.
Nekem is érthetetlen kicsit...
“Hol írtam, hogy ez az én véleményem?
Ezek a képek mind innen vannak az oldalról.“
Na jó, de ezt te nem írtad. Így mindenki a te véleményedet látta, vagy legalábbis logikusan ezt lehetett ebből kikövetkeztetni.
Kommunikáció egyes. Leülhetsz!
"Kommunikáció egyes. Leülhetsz!"
Nem érzed szánalmasnak, hogy egy anonim oldalon, egy ekkora semmilyen témán képes vagy itt szájkaratézni és ilyen megalázóan beszélni másokkal?
És ez annyi felhasználóra igaz. Terrorizál édesanyátok vagy a főnök, vagy minek kell ezt a kommunikációt művelni?
Amúgy ott van a kérdésben, hogy az itteni felhasználók ítélték átlagosnak ezeket az embereket. Oda van írva világosan.
Ez itt egy átlag bpi 4es metró utaslistája szombat este.
Átlagos 16-23éves lányok teljesen, talán kicsit barnábbak és megszaladt rajtuk a photoshop, azért ilyen hibátlan a bőrük.
A férfiak pedig vagy így néznek ki 25 felett, mint a linkelt fotókon vagy nagyon jóképűek. Sajnos belőlük van jóval kevesebb..
Szóval ja, egy átlagos srácjóval rondább egy átlagos lánynál.
Mondjuk itt a kort is elcsúsztatták jó hét évvel, szóval itt inkább átlagos férfiak(23 felett) és átlagos lányok(23 alatt) láthatók, szóval egy átlag 27 éves férfi látható a fotókon, egy átlag 27 éves nő pedig sokkal csúnyább lenne, a linkelt lányoknál.
A test fejlődésben van olyan 21-23 éves korig, utána válik karakteressé az arcuk
Hát nekem egyik férfi se jön be😂 pedig én csak egy átlagos nő vagyok. És nincsenek magas elvárásaim. De a képeken egyik pasival se kezdenék mert már a kinézetük is lelomboz😂😂
31N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!