Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem írnak vissza a kövér nők ha annyira nen találnak maguknak párt?
Nekem is bejön ez az alkat. És sajnos én is nehezen találok ducibb nőket. Itt sem írnak rám.
26/F
A te esetedben nem tudom mi történik, de ne felejtsd el: a molett nők is emberek. Ha nem vagy szimpatikus számukra, akkor nem fognak visszaírni, hiszen senki nem akar olyan emberrel együtt lenni/ismerkedni, aki nem fogja meg.
Velem már az is előfordult itt, hogy egy magát izmosnak, sportosnak jellemző férfinek a képküldése után nem írtam vissza, aminek nagyon egyszerű oka volt: köszönöviszonyban sem volt azzal, amit előadott magáról.
Nem azzal volt a problémám, hogy nem egy adonisz, sokkal inkább azzal, hogy átverve éreztem magam. :D Szóval összetett a kérdés, de ne várd, hogy valaki csak azért a nyakadba ugorjon, mert "úgyse állnak érte sorba". Ne molettként, hanem első sorban emberként, nőként tekints ránk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!