Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem írnak vissza a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem írnak vissza a kövér nők ha annyira nen találnak maguknak párt?

Figyelt kérdés
Sírnak, mert nincs akivel ismerkedhetnének, azonban válaszra már nem méltatnak. A másik esetben meg képcsere után eltűnnek. Miért van ez? Ti mit tapasztaltok, férfiak?

2019. jún. 18. 15:42
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
80%

Nekem is bejön ez az alkat. És sajnos én is nehezen találok ducibb nőket. Itt sem írnak rám.

26/F

2019. jún. 22. 21:06
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

A te esetedben nem tudom mi történik, de ne felejtsd el: a molett nők is emberek. Ha nem vagy szimpatikus számukra, akkor nem fognak visszaírni, hiszen senki nem akar olyan emberrel együtt lenni/ismerkedni, aki nem fogja meg.

Velem már az is előfordult itt, hogy egy magát izmosnak, sportosnak jellemző férfinek a képküldése után nem írtam vissza, aminek nagyon egyszerű oka volt: köszönöviszonyban sem volt azzal, amit előadott magáról.

Nem azzal volt a problémám, hogy nem egy adonisz, sokkal inkább azzal, hogy átverve éreztem magam. :D Szóval összetett a kérdés, de ne várd, hogy valaki csak azért a nyakadba ugorjon, mert "úgyse állnak érte sorba". Ne molettként, hanem első sorban emberként, nőként tekints ránk.

2019. jún. 23. 20:46
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Azert mert valaki kover, az nem azt jelenti, hogy ketsegbe van esve es barkivel elmegy. A kover noknek is van onbecsulese es valoszinuleg erzodik, hogy ugy gondolod, hogy ha kover, akkor halasnak kell lennie, hogy egyaltalan mutatsz valami erdeklodest.
2019. júl. 14. 22:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!