Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem írnak vissza a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem írnak vissza a kövér nők ha annyira nen találnak maguknak párt?

Figyelt kérdés
Sírnak, mert nincs akivel ismerkedhetnének, azonban válaszra már nem méltatnak. A másik esetben meg képcsere után eltűnnek. Miért van ez? Ti mit tapasztaltok, férfiak?

2019. jún. 18. 15:42
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
20%
A nők akkor is megtehetik, hogy válogatnak, hogyha kövérek vagy rondák, mert mindig van kik közül. A többi csak kifogás.
2019. jún. 18. 15:44
 2/13 anonim ***** válasza:
28%
Hidd el, hogy még egy irdatlan kövér, igénytelen nőnek is van valakije, legalábbis dugja valaki.
2019. jún. 18. 15:48
 3/13 A kérdező kommentje:
Nekem ez az alak tetszik és nem érdekel ki mekkora darab. Az jobban érdekel, ami benne van de így esélyt sem adnak megismerni őket..
2019. jún. 18. 15:54
 4/13 anonim ***** válasza:
77%
Mert igényesek
2019. jún. 18. 15:59
 5/13 anonim ***** válasza:
25%

Csúnya vagy.

32/f

2019. jún. 18. 16:01
 6/13 anonim ***** válasza:
17%
Bár a két felsőt lepontozták, azért megfigyelhető, hogy általában nem modell kinézetű/alkatú csajokat látunk az utcán babakocsit tolni. Épp ellenkezőleg, általában az az ember első gondolata, hogy ki a bánat csinált ennek gyereket.
2019. jún. 18. 16:14
 7/13 anonim ***** válasza:
68%

#6 Menj már el egy védőnőhöz, vagy egy gyermekorvosi rendelőbe. Én nem azt látom ott, amiről te beszélsz.

Ja, és többször találkoztam már ott egy párral, a nő 25 év körüli, legalább 130 kg, az apa meg egy 10/10-es férfi. Szóval, van kereslet a telt nőkre.

2019. jún. 18. 16:43
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Erre én is kíváncsi vagyok. Mármint itt mindig rám írnak kövér nők, illetve olyanok akik annak adják ki magukat, aztán sokan a képkéréskor már elmenekülnek, vagy kamu képet küldenek magukról, elérhetőséget nem adnak meg. Olyan nagy kérés lenne, hogy nyílt lapokkal játsszunk?

27/F

2019. jún. 18. 17:04
 9/13 anonim ***** válasza:
86%

Nekünk kövéreknek is van ízlésünk, igényünk, ideálunk :) Lehet nem jössz be nekik azert nem válaszolnak ;)

Bar illene :) a nem egymast keressük a minimum :) ebben az esetben meg jön a szidás 🤪 ha addig esetleg dicseret volt a porondon ;)

2019. jún. 18. 19:31
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha gondolod Kérdező, én szeretnék ismerkedni :)
2019. jún. 18. 20:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!