Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fontos az autó?

Figyelt kérdés

Hétvégén egy szórakozóhelyen, elkezdtem beszélgetni egy csajjal vagy 1 órán át beszéltünk, aztán elment a barátnőjével máshova, de kérte hogy írjak messengeren.

Aztán beszélgettem egy másik csajjal, ő pont visszajött. Majd ezt is kérdezte, a messengeren és látszódott hogy jó voltam nála, féltékeny is volt.

Szóval még ott is beszéltünk nagyon sokat.

Majd én léptem ki onnan.

Utána este írta, hogy ő szeret vezetni, én pedig hogy nekem nincs jogsim.

Na utána még 3 szor írt vissza, utána megkérdeztem hogy ez nálad kizáró tényező?

És ugye nem válaszolt, ez amikor így látod, hogy totál offos vagy.

Írta, hogy neki 17 évesen lett meg. Mondom oké, de ha a szüleid nem szponzorálnak akkor nem tudja letenni az ember. Meg hogy nekem nem volt könnyű gyerekkorom (nem is részleteztem, mi lett volna ha még kifejtem?)

Szóval ezután nem írt.

Nagyon gondolkozol rajta, hogy letegyem emiatt (nem ez az első ilyen...) Csak úgy érzem azzal magamat köpném szembe, mert utálok vezetni, szeretek biciklizni gyalogolni, vonatozni, tudod amikor leülsz a vonatra és elolvasom egy könyvet. Vezessen a sofőr ha messze megyünk, ha közelre meg bicikli.

Csak sajnos annyira elvárják a nők.

És tök rossz hogy jól nézel ki, van egy jó öltözködési stílusod, van egy értékrendet, tartasz valahonnan valahová, de van egy dolog ami téged roppant nem érdekel mint hobbi (nyilván ha munkához kellene már holnap elkezdeném). és mindig zsákutcákba futsz.

Annyira nem értem 2019-ben Ausztráliába el lehet jutni 1 nap alatt, egyáltalán nem tartom fontosnak a saját életemben...

26 F

2019. jún. 17. 19:17
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Sajnos nem egyszer volt már szükség rá.

Voltak nagyon rendes mentősök is, de legtöbbször ki se akartak jönni, vagy mire kiérték, mi is beértünk volna. Az apai nagymamamához ki sem akartak jönni, az utolsó órákban vitték el. Sajnos nem tudtak már segíteni. :( 🙏🏻

2019. jún. 18. 19:22
 22/23 A kérdező kommentje:

Ezt a nyaralás részét nem értem legkevésbé...

Ha már az évbe egyszer szabadságom van akkor én még dolgozzak (vezetés nálam munka, mi több nehezebb mint a munka) több száz kilómétert?

Én biztos nem tudnék egyfolytában annyit koncentrálni ismerem magam, óránként biztos meg kéne állni sokáig.

Van hogy olvasás közben is spontán bealszok.

2019. jún. 18. 19:49
 23/23 anonim ***** válasza:
22 es kommenteddel csak lejárattad magad,hogy koncentrálási problémáid vannak.
2019. jún. 18. 21:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!