Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Sok nő részéről az miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok nő részéről az miért elvárás, hogy a pasinak: "Mindegy hogy milyen, de legyen autója!

Figyelt kérdés

Tehát pontosan fogalmazva: Mindegy hogy szüksége van e rá vagy nincs, az nem számít. LEGYEN!

Elismerem az is lehet szükség, hogy egyszerűen szereti az autókat és hobbiból tartja!

De olyannak miért LEGYEN, akinek tényleg nincs rá szüksége, és/vagy nem is érdekli sem hobbiból sem egyéb szempontból és anyagilag jobban megéri neki pl. taxival menni vagy autót bérelni ha évente pár alkalommal tényleg kell.

Miért LEGYEN, ha nem használja ki és az ő szempontjából tényleg kidobott pénz????

2019. jan. 14. 10:41
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
27%
Sajnos bele kell törődni, hogy ilyen lélektelen világot élünk. Egy párkapcsolat nem szól másról, mint az önzésről: mindkét fél azokat a dolgokat veszi el a másikból, amikből előnye származik. Én már régóta úgy tekintek a modern "szerelemre", mint valami bizniszre...
2019. jan. 14. 10:44
 2/19 Lazy Lover ***** válasza:
15%
Mert azt hiszik hogy ha nőnek születtek már minden jár nekik alanyi jogon
2019. jan. 14. 10:45
 3/19 anonim ***** válasza:
79%

Na, a napi rinya máris elkezdődött!

Egyetlen értelmes felnőtt nő SOHA NEM VÁRJA EL, hogy egy pasinak legyen autója.

De ti miért az anyagias pénzes r..bancokkal ismerkedtek? Őket miért vonjátok össze a normális nőkke?

2019. jan. 14. 10:48
 4/19 anonim ***** válasza:
80%
Nem tudom te milyen nőket ismersz, de akiket én ismerek azoknál egyiknél se elvárás az autó. Valószínű az ilyen típusú, "plázacica" lányoknál próbálkozol
2019. jan. 14. 10:49
 5/19 anonim ***** válasza:
69%
Apám ekkora egy lúzert, mint ez is :D
2019. jan. 14. 10:50
 6/19 anonim ***** válasza:
64%
Miért nem őket kérdezed? Te találkozol ilyen nőkkel, én egy ilyet nem ismerek.
2019. jan. 14. 10:53
 7/19 anonim ***** válasza:
74%

"Miért nem őket kérdezed?"

Mert összehugyozza magát, ha nővel kell beszélni :D

2019. jan. 14. 10:56
 8/19 anonim ***** válasza:
85%
Nem elvárás az autó, de mindenképp ad egy plusz biztonságot. Az én férjemnek van jogosítványa, nekem nincs. Ő szerette volna jobban hogy legyen nekem is, mert a közös gyerekünre nézve megkönnyítjük majd az életünket meg az övét is ezzel. Pl nem mindegy hogy a gyereket szakadó esőben kell e reggel cipelni vagy autóval. Pl. Egyáltalán nem elvárás, nekem nagy biztoságot ad hogy bárhova eljutok akármikor mert van jogosítványunk, autónk....
2019. jan. 14. 11:06
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
Ja, és nem utolsó szempont az se, hogy az idős szüleidet szállíthatod akár orvoshoz vagy bevásárolni!
2019. jan. 14. 11:07
 10/19 anonim ***** válasza:
65%

Mert ilyeneket választasz. :'DDDD

A hiba a maga készülékében van, mikor szép, aranyos lánynak tartja az pénzéhesluxuskurvàt is, mert annyira vak/annyira farokvezérelt meggondolni, kivel kezd. ☺

2019. jan. 14. 11:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!