Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan nagy elvárás a mai férfiak részéről, hogy sportoljak?
Lehet, hogy csak én vagyok ezzel így, de egy férfi izom nélkül számomra nem férfi. Egy férfi legyen férfias, egy nő pedig inkább olyan nőies alkatú! Nincs igazam?
26/N
Ezzel nincs gondom ha a nő is megteszi ugyanazt.
De ugye a nőknek sokkal könnyebb dolguk van, a legtöbb nő akit ismerek semmit nem sportol de semmit az ég világon, és jó az alakja a segge, ennyi. Nem zabál 2 pofára, nem hízik el ez a lényeg, gyakorlatilag semmit nem kell tennie egy nőnek.
Én speciel ezt soha nem vártam el egy férfitől, teljesen más elvárásaim voltak.
Ízlés kérdése.
"egy férfi izom nélkül számomra nem férfi"
Egy ilyen hozzáállású nő számomra meg nem nő.
Attól,hogy valaki sportol még nem lesz izmos... Mint például én sem.Nem olyan a genetikám,sportoltam bőven 10 évet,sőt még többet is,játszottam kerületi,sőt országos bajnokságokon is.
Ettől még nem lettem izmos,nagyon vékony voltam mindig is.Fociztam igen,nálam az is sport. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!