Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Sok nő részéről az miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok nő részéről az miért elvárás, hogy a pasinak: "Mindegy hogy milyen, de legyen autója!

Figyelt kérdés

Tehát pontosan fogalmazva: Mindegy hogy szüksége van e rá vagy nincs, az nem számít. LEGYEN!

Elismerem az is lehet szükség, hogy egyszerűen szereti az autókat és hobbiból tartja!

De olyannak miért LEGYEN, akinek tényleg nincs rá szüksége, és/vagy nem is érdekli sem hobbiból sem egyéb szempontból és anyagilag jobban megéri neki pl. taxival menni vagy autót bérelni ha évente pár alkalommal tényleg kell.

Miért LEGYEN, ha nem használja ki és az ő szempontjából tényleg kidobott pénz????

2019. jan. 14. 10:41
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
86%
Pont ez a lényeg amit írtál, hogy mindegy milyen csak legyen. Tehát ez így egyáltalán nem anyagi elvárás, az ott kezdődik amikor egy nőnek a márka, az ár, a villogás számít. Maga az autó megléte egyszerűen csak alap kényelmi eszköz.
2019. jan. 14. 11:39
 12/19 Lazy Lover ***** válasza:
26%
Nem kell mindent rá fogni a plázacicákra.. tök átlag csajok írták ha gyalog jössz a randira el se gyere....
2019. jan. 14. 11:39
 13/19 anonim ***** válasza:
82%
Én nem várom el nekem van autóm... Igaz h csak egy 2es golf de imádom. Ám ismerkedés szempontjából sem érdekel h van e neki vagy nincs mint ahogy az se érdekel h albérletben lakik vagy anyánal vagy a sajatjaban.. 27N
2019. jan. 14. 12:01
 14/19 anonim ***** válasza:
64%

Nem mindegy? Keres olyat aki nem várja el...van bőven olyan nő!

Mit kell itt mindig rinyalni, a mierteket keresni és a másikat csesztetni!

Én el varom,...csak mert!

2019. jan. 14. 12:17
 15/19 anonim ***** válasza:
94%

Gondolom azoknak elvárás ez, akiknek fontos ez...tehát ez esetben a nő? hát nem tudom inkább lánynak fontos, hogy a fiujának legyen kocsija, amivel tudnak jobbra balra gurulni, ezek amolyan tinis álmodozások. Tehát ezért.

Egy nő és egy férfi vesz magának autót ha szüksége van rá. Egy gyerek akarja "apu, anyut" rávenni, hogy vegye meg vágyai tárgyát. Magyarul ezek a lányok, még gyerekek. Ha komolyan veszed őket, te is az vagy. Egy felnőtt ember az ilyen szövegeken csak fejcsóválva mosolyog...

2019. jan. 14. 13:40
 16/19 anonim ***** válasza:
0%
Mert manapság egy autó letszukseglet. Hadd ne fejtsem ki, miért.
2019. jan. 14. 13:52
 17/19 anonim ***** válasza:

Azért elég drasztikus pár válaszoló. 23 éves vagyok, a fővárosban élek és soha nem várnám el a páromtól a kocsit, ha csak ketten vagyunk és itt lakunk. Nekem sincs rá szükségem, egyáltalán nem létszükség... Sőt, hamarabb eljutok a célba tömegközlekedéssel vagy gyalog, mint kocsival. Miért kellene erőltetni a kocsit. Legyen annak kocsija, aki minden nap használja, annak semmi értelme, hogy álljon a garázsban, kijöjj a vezetési rutinból és állj vele a dugóban fölöslegesen fizetve a benzint, amiből 2 bérlet ára is kijö egy hónapban.

Majd ha lesz gyerekem, akivel nem leányálom a buszozás meg ha nem lesz minden (egyetem, bolt, munkahely) legfeljebb 20 percre az otthonomtól akkor lehet, hogy gondot fog okozni ez. De akkor sem kocsit várok, mert az nekem is lesz, hanem jogsit, vagyis a képességet, hogy el tudjon jönni értem /velem és ne csak én vezessek.

2019. jan. 14. 13:59
 18/19 anonim ***** válasza:

"De olyannak miért LEGYEN, akinek tényleg nincs rá szüksége, és/vagy nem is érdekli sem hobbiból sem egyéb szempontból"

Egyetértek, én a főzéssel vagyok így. "Majd együtt főzőcskézünk." Én nem akarok sehogy sem.

2019. jan. 14. 17:22
 19/19 anonim ***** válasza:
Na, ez a hét is jól kezdődik...
2019. jan. 15. 18:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!