Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyit számít a nőknek, az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyit számít a nőknek, az autó márkája, ha maga az autó már egy régi roncs, ami állandóan elromlik?

Figyelt kérdés
Tehát ugyanannyi a vételi ára, tegyük fel 600-700 ezer forint, egy régi tragacs autónak. Mennyire számít a nőknek, hogy az BMW, Audi, Merci vagy Skoda, Suzuki, Ford és ehhez hasonló márkák? Tegyük fel ugyanolyan régi, ugyanolyan minőségű, és ugyanannyi baj van vele, ugyannyit van szerelőnél, csak a márkája más és a márkásabbakba drágábbak is az alkatrészek. De ennek ellenére is rengeteg férfi a márkásat választja, mert az "puncimágnes". Ez mennyire igaz valójában? Mennyire számít ez a nőknek?
2019. jan. 24. 16:37
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Szánalmas mikor valaki megvesz egy ősrégi bmwt csak mert azt hiszi hogy azzal menő lesz.
2019. jan. 24. 16:40
 2/18 A kérdező kommentje:
Szánalmas vagy nem, a legtöbb férfinak autó vásárláskor az az elsődleges szempont, hogy azzal a nőket mennyire fogja vonzani. Mondjuk ki, ez tény. Láttál már olyan autó reklámot ami nem azzal próbál manipulálni, hogy majd mennyi nőd lesz, meg mennyire fognak tapadni rád a nők, és milyen sikeres leszel ha azt az autót megveszed? Mert én még nem.
2019. jan. 24. 16:44
 3/18 anonim ***** válasza:
100%

Nekem tökmindegy, milyen logó van rajta, viszont ha nem biztonságos, akkor nem ülök bele és pont. Ezen túl azt tartom nagyon fontosnak, hogy ne hagyjon cserben, ne kelljen az út szélén lerobbanva ácsorogni és várni a csodát, hogy valaki megmentsen.

Az meg kifejezetten unszimpatikus, mikor valaki csóró, és ennek ellenére akar pénzzel felvágni.

24N

2019. jan. 24. 16:44
 4/18 anonim ***** válasza:
50%
Ha bármilyen árban lehet, akkor azért egy ősrégi roncs Bugatti, vagy Lambo azért még mindig odaver, bár lehet csak a férfi szemnek, ugyanabban a kategóriában egy Merci, vagy egy BMW nyilván többet ér, mint egy Skoda, vagy egy Dacia, a nők nem tudnak általában megkülönböztetni egy régi 3-as BMW-t és egy új 5-st, max ha egymás mellett állnak, a propellert viszont felismerik.
2019. jan. 24. 16:46
 5/18 anonim ***** válasza:

Én egy csomó ilyen autóreklámot láttam mondjuk :D Hirtelen a Super Bowlos rakétás David Bowie-s reklám ugrik be, de van még egy csomó.

https://www.youtube.com/watch?v=shU_dZMRuBs

2019. jan. 24. 16:46
 6/18 anonim ***** válasza:
Ja amúgy én leszarom, hogy mit gondolnak a kocsimról majd, nekem a régi "vackok" tetszenek. Citroen DS, Mercedes 500E, Peugeot 504, BMW 2002, Lancia Delta Integrale, Alfa Romeo 75 stb. Ilyen autókra egyből rávágják szerintem, hogy tragacs, de csak mert nem tudják az árukat...
2019. jan. 24. 16:51
 7/18 anonim ***** válasza:
Többet mint hinnéd.
2019. jan. 24. 16:51
 8/18 anonim ***** válasza:
Nekem ez sokkal inkább balfszság. Aki csak a márkát nézi, és megvesz egy régi roncsot amihez még az alkatrészt is aranyárban mérik az szimplán hülye. Inkább szánja rá egy kevésbé divatos márkára, de azt fent tudja tartani és ne kelljen lerakni 1 hónapra ha valami baja van mert nincs pénze alkatrészt venni. Az emberi butaság tök jól kijön itt. Engem leginkább taszít az ilyen. Sokkal többet jelent, hogy hogyan is bánik azzal az autóval. Szerintem a gold digger kislányok se buknak arra, hogy van kocsi de nem lehet használni, mert éppen szerelni kéne de elfogyott a lóvé.
2019. jan. 24. 16:55
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
Egyes vagyok. Akkor úgy mondom hogy te is megertsd. Inkább legyen egy új suzikid vagy opeled mint egy őrségi bmwd.
2019. jan. 24. 17:01
 10/18 anonim ***** válasza:

Csak a fék fogjon :'D

[link]

32/f

2019. jan. 24. 17:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!