Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyit számít a nőknek, az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyit számít a nőknek, az autó márkája, ha maga az autó már egy régi roncs, ami állandóan elromlik?

Figyelt kérdés
Tehát ugyanannyi a vételi ára, tegyük fel 600-700 ezer forint, egy régi tragacs autónak. Mennyire számít a nőknek, hogy az BMW, Audi, Merci vagy Skoda, Suzuki, Ford és ehhez hasonló márkák? Tegyük fel ugyanolyan régi, ugyanolyan minőségű, és ugyanannyi baj van vele, ugyannyit van szerelőnél, csak a márkája más és a márkásabbakba drágábbak is az alkatrészek. De ennek ellenére is rengeteg férfi a márkásat választja, mert az "puncimágnes". Ez mennyire igaz valójában? Mennyire számít ez a nőknek?
2019. jan. 24. 16:37
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

A kérdés arra vonatkozott, hogy ha ugyanolyan szar mindkét autó, akkor számít-e a márka különbség. Nem pedig arra, hogy új Opel vagy régi szar BMW. Ha egy autóval már csak a gond van és állandóan szerelőhöz kell hordani, akkor egyik sem "puncimágnes", teljesen mindegy, hogy milyen márkájú.

De azért egy új Opel, Suzuki, stb. áráért egyáltalán nem egy szar prémiumautót lehet csak kapni, hanem egy jobb állapotban lévő 6-8 évest, amit azért még megnéznek az utcán, és remélhetőleg kevés gond van vele. Persze prémium autóhoz prémium alkatrész árak tartoznak, ezt bele kell kalkulálni. Csak az vegyen 5-10+ éves prémium autót, akinek nem okoz gondot pár éven belül az autó árának harmadát-felét rákölteni, ha valami komolyabb hibája lesz.

2019. jan. 24. 17:50
 12/18 anonim ***** válasza:
Nem fogom neked elhinni, hogy ennyire szánalmas minden férfi.
2019. jan. 24. 19:01
 13/18 anonim ***** válasza:
Nekem autóm sincs 31 évesen. Mi a túrónak? 10 percenként jár a busz ott ahol lakom.
2019. jan. 24. 22:45
 14/18 anonim ***** válasza:

600k-ból szebb állapotú Opelt vagy Suzit veszel, mint Bömöst, just sayin'.

2019. jan. 25. 09:45
 15/18 anonim ***** válasza:

14-es: Teljesen igazad van, én is egyetértek vele, hogy 600e környékén sokkal jobb állapotú kis autót kapsz, mint prémium autót. Ennyi pénzért prémium autót venni nem szabad, az már-már bontószökevény, időzített bomba. :)

Én azt emeltem ki, hogy egy új Opel, Suzuki, stb. áráért egy viszonylag fiatal, 6-8 éves prémium autót lehet kapni. És ha nem tenyerel bele az ember egy típushibába vagy egy 500e km-t futott széthajtott, nem szervizelt példányba, akkor nagyságrendi a különbség a prémium autó javára minden szempontból. ( kivéve a fenntartási kültségeket )

2019. jan. 25. 11:35
 16/18 anonim ***** válasza:

Sztem túl van misztifikálva ez a márkadolog. Amelyik nő a márkára megy, az a márkából is az új, értékes darabra megy, nem az épp széteső retró Mercire. A többi nőnek meg kb. mindegy a márka.

(nekem pl. az sem fontos, hogy a férfinek legyen autója :D)

2019. jan. 27. 00:58
 17/18 anonim ***** válasza:
Utolsó, ez teljesen így van. Csak a férfiak nem tudják és veszik inkább a szeteso draga markaju autot mert azt hiszik azzal felvaghatnak.
2019. jan. 27. 08:19
 18/18 anonim ***** válasza:

15 éves BMW ket leginkább a cigányok veszik ... na meg pár tájékozatlan gyári Jóska aki azt hiszi ez még menő.

A gold digger lányoknak minimum 10 milliós kocsi kell , és az nagyon az alja ..

2019. jan. 30. 15:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!