Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Utasítottál már el úgy valakit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Utasítottál már el úgy valakit, hogy közben szeretted?

Figyelt kérdés
Ha igen, mi volt az oka.
2019. jún. 16. 14:35
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
53%

Hát nem a megbánás a jó szó, de mivel azóta is néhány naponta találkozom vele, a kín, az az igazi kifejezés rá.

Egy kín az egész. Ő is zavarban van, látom rajta, (nem tudja amúgy, hogy miért utasítottam vissza) én meg kívánnám is, meg félek is.

Túl sok nő veszi körül, túl nagy dumás. Szóval nem, nem bántam meg. Ezerszer rosszabb lenne úgy feszengenem előtte, hogy már megvoltam neki. Így csak egy szimpla feszengés, de méltósággal állok előtte, úgy meg egy megalázott emberként kellene vele találkoznom. Én legalábbis így élném meg. Nem bántam meg.

2019. jún. 16. 15:43
 12/19 A kérdező kommentje:
Egyébként nem tudom, mi ez a rettegés attól, hogy csak "kaland lesz". Kalandnak induló dologból is lett már szerelem és szerelemnek induló dologból is lett semmi. Ezek teljesen kiszámíthatatlan dolgok. Ha mindentől óvod magad, akkor lehet, hogy megóvod a szíved attól, hogy összetörjön, de rengeteg élménytől, tapasztalattól fosztod meg magad, amit később mindenképp bánni fogsz. Én inkább összetöröm a szívem, mint hogy azon agyaljak egy életen át, hogy "mi lett volna ha...?"
2019. jún. 16. 15:56
 13/19 anonim ***** válasza:

Nem, én nem szoktam mi lett volna ha-n agyalni, én nagyon érzékeny vagyok. Amit másnak egy hónap feldolgozni, azt nekem három-négy.Ami másnak hat hét, nekem hat hónap. Egyszerűen ismerem magam. Persze, minden helyzetben nem lehet ezt kivédeni, de ha egyszer látom, amit írtam a csókáról, akkor nem szaladok bele a saját veszedelmembe. Közben pedig a szívemnek ettől még nem tudok parancsolni, és vonzódom hozzá.

Te is egy döntéshelyzetben vagy? Vagy kikosaraztak?

2019. jún. 16. 16:07
 14/19 A kérdező kommentje:
Elutasítottak és az illető bevallotta hogy amúgy szeret, de nem lehetünk együtt. Nem mondta meg az okát.
2019. jún. 16. 16:21
 15/19 anonim ***** válasza:
Volt, fiatal hozzám.
2019. jún. 16. 16:21
 16/19 piroska és a farkas ***** válasza:
0%
Utolsó, mennyivel fiatalabb? Csak azért kérdezem, mert én 8 évvel fiatalabb ( akkor 24 éves) férfi udvarlásàt nem utasítottam vissza. Pàr év màr eltelt, harmadik babànk születik nyàron. :)
2019. jún. 16. 16:59
 17/19 anonim ***** válasza:
15 ös vagyok 13 év és volt barátnője.Van amikor mérlegelni kell:)
2019. jún. 16. 17:12
 18/19 anonim ***** válasza:
Kérdező, én vagyok a rettegős, írhatok neked privit?
2019. jún. 16. 17:18
 19/19 anonim ***** válasza:
Ha meg sem indokolta, nem szeretett, nyugodj meg. Ha szeretek valakit, nem utasítom el, hanem megoldom, hogy együtt legyünk.
2019. jún. 19. 12:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!