Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Léptél már félre úgy hogy közben szeretted azt, akit megcsaltál?
1-esnek mekkora igaza van! Teljesen más. Ha szerelemből szereted, nyilván nem csalod meg. Még akkor sem, ha lángolsz az új iránt. Ha már nem szereted, akkor az már veszett fejsze nyele, akkor már teljesen mindegy. Hát el is váltunk 17 év után.
Nem tudom, ki az a sok, akikről írsz, de nem ez a jellemző. Az nem szereti a másikat.
Szerettem de a szexualis eletunk tragedia volt
Nem h gyorsan elment de meg felevente 2 x eleg volt neki
Igy kellet egy szereto aki a szexet megadja
Majd kiderult h massal kavar. Igy kidobtam.
Volt egy bonyolult több évig tartó távkapcsolatom.Nagyon szerelmes voltam, de el akartam felejteni.Mikor épp nem voltunk együtt lefeküdtem mással.Igazából nem csaltam mert nem voltunk együtt, mégis úgy éreztem mert nagyon szerettem.
Fura érzés szerelmesnek lenni és mással együtt lenni.
Éveket vártam rá...közben próbáltam ismerkedni mert az eszem tudta, hogy vége, a szívem reménykedett.
Azt gondolom, hogy egy boldog párkapcsolatban, szerelemben nem csalnak az emberek.Ahol csalás van, ott már valami nem kerek.
Pontosan, én is úgy látom, ahogy az 1-es.
Szerelmesen ( pláne vakon és intenzíven) nem csal az ember, amúgy sem nyújtana más akkora élményt, mint az adott személy akár csak egy érintése.
Az más kérdés, hogy ez az intenzív szerelem így is-úgy is elmúlik, és szeretet jön a helyébe. Ilyenkor már jobban észreveszünk másokat, és jöhet erős vonzalom, fellángolás, stb.
Ettől még ha minden rendben van a kapcsolatban, egy réett emebr nem hiszem, hogy feltétlenül az újhoz és ösztönök után ugorna.. De ha emellé már a szex és szenvedély em a régi, bizony, eléggé nagy az esély, hogy előbb-utóbb egy iylen vonzalomnak nem fog, vagy már nem is akar ellenállni.
De ez is csak "ok", nyilván mindenkinek meg van a a saját uta, mi vezetett oda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!