Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Léptél már félre úgy hogy közben szeretted azt, akit megcsaltál?
Figyelt kérdés
Tudom, ellentmondás, de mégis sokan ezzel védekeznek. Ha szereti valaki a másikat, miért tesz vele ilyet?2018. júl. 9. 22:31
11/12 anonim válasza:
A fejébe nem látok bele, csak azt tudom, amit nekem mondott. Velem csalta meg, de erre csak később jöttem rá, hogy valójában kapcsolatban él már évek óta. Mikor kiderült és rákérdeztem, azt a választ kaptam, hogy szereti. Valami mondjuk nem működhetett, mert végül (tőlem függetlenül) szakítottak, ami eléggé megviselte, úgy mint aki tényleg szerette a párját.
De nem tudom én se, hogyan lehet ez? Szexhiány? Birtoklási vágy? Jellemhiba? Jó lenne, ha nekem is lenne rá válaszom, miért tudott ilyen csúnyán átverni és belerángatni.
12/12 anonim válasza:
# 11
Mi a válasz? A válasz sokkal egyszerűbb: Önzőség.
Kb a 10-es és bárki, aki megcsalja a párját válaszában benne van, és ezt most nem ítélkezve írom, még ha úgy is tűnik. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!