Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szoktak mondani hogy: "Ha szereted harcolj érte", meg hogy " Ha feladod nem is szeretted igazán" stb. Ezek mennyire hasznos tanácsok?
Egy KAPCSOLATBAN a legfontossabb tanácsok ezek.
Csak az a baj, hogy akkor szokták ezeket mondogatni amikor már szakítottak vele. Hogyha valakit szrba se vett x évig vagy hónapig, akkor ne olyankor akarjon teperni amikor már az egész kapcsolatot tönkretette.
Ugyan ez a helyzet akkor is, ha az egyik fél egyértelműen kijelenti, hogy semmit nem akar a másiktól. Ilyenkor tök felesleges, csak irritáló. A "nem"-et el kell fogadni. És nem akkor kell teperni, amikor valaki már elutasított. Az emberek mindig akkor kezdenek el energiát rakni a kapcsolatokba amikor már megvan a baj és a másik fél elutasította őket. Addig meg szrnak bele.
Én azt gondolom, hogy helyzetfüggő, hogy mikor érdemes kitartani, és mikor elengedni a másikat. A jelenlegi kapcsolatomba bele se kezdtem volna, ha tartanám magam ahhoz, hogy kizárólag mindkét oldalon lángoló szerelem esetén van értelme belevágni egy kapcsolatba. Ahhoz képest, hogy egyáltalán nem akart párkapcsolatot (nem csak velem, mással se), mostanra megvan minden, amire valaha is vágytam, mert szó szerint újraépítettem a bizalmat benne, és lebontottuk a falait. Volt benne munka rendesen, és sokszor könnyebb lett volna menekülni. Ez persze eléggé egyedi eset, én magam sem értem, hogyan láthattam én ezt előre, hogy így lesz.
Nem volt szerelmes, de adott egy esélyt kettőnknek. Most viszont már az, és boldogok vagyunk.
Vannak azonban helyzetek, amikor azonnal menekülnék. Ha pl semmibe venne a párom, ha direkt fájdalmat okozna, ha állandóan azt érezném, hogy nem kellek eléggé, hogy nem vagyok megfelelő. Önbizalomromboló kapcsolatban sosem maradnék, szerelem ide vagy oda, de olyanban sem, ahol szembehazudnának, megcsalnának, vagy ehhez hasonló dolgokat tennének velem.
ha csak az egyik fél részéről van rajongás és az a pillangós őrületes vágyakozás , de a másikban ez nincs meg, nem csak az elején de hónapok után sem, akkor nem is lesz!
Ezt nem lehet így elérni, vagy beleszeret abba aki vagy, amilyen vagy alapból, de ha nem akkor teperhetsz mint egy hülye max hazudni fog....
Harcol a jó b**üdös franc, mindkét fél részéről, mindennek kölcsönösnek kell lennie. Ha nem az akkor b**aszhatod.
Láttam olyan párt akik végül összejöttek, az egyik fél oda meg vissza volt a másikért viszonzatlanul.
Két gyerek és házasság, közben megy a megcsalás ezerrel.
Hát érdemes ezért küzdeni valakiért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!