Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lesz kapcsolata egy csúnya nőnek?
Csak a megalkuvás, az igények leadása jöhet szóba férfirészről?
Mit gondoltok?
Máshogy néz ki az arckifejezés miatt, így van. Ismétlem, a képet az arca miatt kerestem hirtelen, hogy kb érzékeltessem a különbséget. Most linkeltem is róla előnyösebb képet. De te magad is írtad, hogy abból is látszik, hogy nem kifejezetten szép.
Elnézést, tovább kellett volna keresnem az előnyösebb kép után, nem tudhattam, hogy félreértjük egymást és bele fogtok kötni.
Az első kép beszéd közben készült róla, azért lehet furcsa az arckifejezése. Most majd keresek valami kínai cuccot, hogyan legyek úrrá az arcizmaimon, hogy beszéd közben féletlenül se vonjam össze a szemöldököm és tartsam előnytelen alakban az ajkaimat, nehogy az visszatetszést váltson ki a kegyeimért sorban álló férfiak szemében. :)
A képen nem én vagyok, nem is nagyon hasonlítok rá, csak ugyanez a kategória vagyok (ha nem becsülöm túl magam). És ha neked egy hatvan körüli úriember csipkelődő megjegyzése próbálkozásnak számít, akkor igen, bolt, hogy elküldtem valakit.
Lehetne cicababás képet készíteni róla persze. De azért látszik, hogy pl ő jobban néz ki
És ezt mondanád akkor is, ha minkét lány előtted állna ugyanannyi sminkben.
Na, akkor lelövöm a poént, megtaláltam a hölgyet.
https://www.youtube.com/user/karakamos/videos
Bocsi, tényleg azt hittem, te vagy az. :D Nagyon intelligens lányról van szó, tényleg olyan kedvesnek és jó társaságnak tűnik, mint ahogyan képek alapján gondoltam. Ebben a videóban...
https://www.youtube.com/watch?v=PNhJw0sL8wY
...szerintem egyáltalán nem is csúnya. Simán randiznék vele... már ha ugye, hajlandó lenne visszaírni egy ilyen csaj. De megint ott tartunk, hogy nekem, objektíven is ronda férfinek ő tetszik, tízpontos cukifiúk nagy eséllyel rá se néznének. A te konkrét esetedben pedig csak akkor lehetne biztosat mondani, ha látnánk képen.
Nem került volna semmibe, hogy lecsekkold képkeresővel, honnan a kép már az elején. Sőt, ha rákérdeztél volna, honnan szedtem a képet, magam küldtem volna el a linket, amit találtál. Ha magamat rakom fel, azt jeleztem volna.
De miért raktam volna fel magamat? Nem stílus tanácsadást akartam kérni, csak feltettem egy általános kérdést.
Nem lett kimondva, de válaszként eléggé esélyes az igények leengedése külső terén. Egy szép lány is lehet kedves és intelligens, aki nem hordja fenn az orrát. Ha a férfi (mondjuk te) talált volna ilyet, nem ír rá egy kevésbé szép lányra. Gondolom az a férfi (akár te is) előbb a szépekre írt rá vagy náluk próbálkozott addig. És ez a férfi (te?) bevallja, ha így történt és a kifogasgenerator.exe error-t jelez nála.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!