Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lesz kapcsolata egy csúnya nőnek?
Csak a megalkuvás, az igények leadása jöhet szóba férfirészről?
Mit gondoltok?
5-ös vagyok.
Be lehet fejezni, értek a témához, nekem ez a specialitasom, egyértelmű hogy hallgat az én véleményemre, nem kell engem szidni.
Nem a haján van a lényeg, lehetne akár műhaja is, nem nézne úgy ki, mint ezek a lányok:
Ilyenek mászkálnak százával. Ilyenekből válogathatnak a férfiak. És az előnytelenebb csajoknak már nem jut senki.
"Ja és miből tartana minden nap fogat mosni és mellőzni a cukros ételeket, italokat?"
Honnan tudod, hogy én ezeket nem teszem meg? Nem szép dolog látatlanba kioktatni!
Nekem is ocsmány a mosolyom, szétállnak a fogaim. És? Attól még odafigyelek a hajamra, öltözködésemre, megjelenésemre. Választékosan beszélek, művelt vagyok és intelligens.
Ma kérte meg a kezem a párom.
Kérdező, de hozzá képest igazi álomnő, akit te linkeltél:
Szóval mindig minden viszonyítás kérdése.
És mi lenne, ha nem másokhoz hasonlítgatnád magad, hanem magadból hoznád ki a maximumot?
Hazánk a 4. legelhízottabb ország a világon, kétlem, hogy százával rohangálnának az általad belinkelt amerikai sztárokhoz hasonló külsejű csajok.
Reménytelen eset vagy. Állandóan csak a kifogásokat keresed, de, hogy tegyél is valamit azért, hogy sokkal jobban nézzél ki...áá.. az már luxus.
Lusta dög vagy, de itt rinyálsz, hogy mégis kinek kéne így egy bányarém. Senkinek. De ahhoz, hogy valamit elérj az életben, azért tenni is kéne.
Szüleid is ilyen lusta emberek? Tőlük tanultad el ezt a mindenre van kifogás stílust, csak hogy ne kelljen változtatni és tenni a dolgokért?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!