Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lesz kapcsolata egy csúnya nőnek?
Csak a megalkuvás, az igények leadása jöhet szóba férfirészről?
Mit gondoltok?
Milyen kifogásokat??
Te vádolsz azzal, hogy nem mosok hajat meg fogat, aztán meg személyeskedsz. Ez sokat elárul a te személyiségről!
Akkor képzeljetek el egy arcra csúnya nőt, hirtelen nem találtam. Az ilyesmin nem lehet változtatni, kivéve ha van fölös milliód. Az arc fontosabb, mint a test! Egy duci nőt, ha szép az arca, nem neveznék csúnyának!
Na az erre a kérdésre adott válaszokat egy az egyben lehetne linkelni ahhoz a kérdéshez, ahol pár hímsovi háborog, hogy a nők sose kapnak beszolasokat. Akkor ezek mik... Látatlanban minden mosatlan fogú, fap.na bányarémnek el lett mondva a kérdező. :D
Kérdésre válaszolva, ha kellően megalazkodo a természete vagy gazdag nő, jó családi háttérrel, akkor talál párt, egyébként nem.
Amikor társkeresőn ráírok egy ilyen kinézetű lányra, általában vissza se írnak. Pedig nem vagyok egy ogre.
Nem lehet hogy csak simán te vagy válogatós és a szőke herceget várod?
Az első képen lévő lányhoz hasonlóakra szoktam ráírni, mert nekem bejönnek és láss csodát, nem szoktak visszaírni.
Azzal meg hogy kevésnek érzi magát mit lehet kezdeni? (Már ha ugye nem csak simán válogatós és 10/10 fiút kerea) Te is kevésnek éreznéd magad ha valaki elhívna valahova? Nem igazán értem mit vártok el tőlünk amikor próbálunk kezdeményezni és végül mégis nemleges választ kapunk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!