Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lesz kapcsolata egy csúnya nőnek?
Csak a megalkuvás, az igények leadása jöhet szóba férfirészről?
Mit gondoltok?
Hát nekem ez a nő egyáltalán nem tűnik csúnyának a fiatalkori képein.
Kisugárzást meg nem lehet tanulni, van vagy nincs.
Tessék, ezen a képen is ő van. Jobban is néz ki, mint az előzőn.
Mondanám rá, hogy így átlagos, de tudjuk, hogy itt gyk-n a valóban szép lányokat is lecsúnyázzák, úgyhogy már nem tudom, mit gondoljak.
Viszont még mindig nem a szép kategória. Sajnos ez van, ha valaki nem születik előnyös külsővel.
Na erről beszélek. Tényleg nem (vagy?) a mai divat szerinti tízpontos lány, ezen a képen viszont tök aranyos arca (arcod?) van, olyan visszahúzódó, okos lánynak tűnik (tűnsz?), akinek nincs az egekben az arca és az egója. Pontosan az ilyenek tetszenek nekem. Már amikor nem botrányosan rossz képet szánnak (szántok?) véleményezésre, úgyhogy az első fotót lehet is törölni, vagy a winyó/SD kártya legmélyére elrakni.
Annyira mondjuk azért ne örülj, nem éppen egy álompasi vagyok. Viszont így már legalább tutira biztos vagyok abban, hogy pontosan az ilyen lányok nem írtak vissza nekem sem társkeresőkön.
Hát figyelj, a fotó az fotó. Szerintem, ha egy nem szép nő kirittyenti magát egy fotóra és kisminkeli magát (mikor amúgy nem szokta), hogy jobban nézzen ki, akkor csalódott lenne a férfi, ha látná élőben. És nem kell sok vakolatra gondolni, egy kis smink is sokat tud dobni, ahogy valaki írta. Meg mostanában használják erre a célra a technika adta lehetőségeket, retusálás stb.
Nem tudom ez hogy megy társkeresőn, milyen képeket raknak fel.
Az első kép meg szimplán hétköznapi állapot, lehet nem épp aznap mosott hajat, meg azelőtt öt perccel fésülködött. De amúgy is arcról volt szó.
Nem mindenki egyforma. Lehet az egyik nem ír vissza neked, mert nem vagy az esete, másnak meg nagyon is bejössz. Attól is függ mit írsz neki.
Nem kell mindenkit egy kalap alá venni, míg az egyiknek lehetnek nagy elvárásai, a másiknak nem. És a férfiaknak jobban számít a nő külseje, mint fordítva. De most mindjárt ezért is jön valaki és letámad.
Hmm, a kifogasgenerator.exe el lett indítva ma reggel, látom. :D Elkezdtem írni egy kifejtést arról, hogy rohadtul nem mindegy, milyen a kép, meg hogy én kétlem, hogy úgy nézne ki alanyunk, mint az első képen, de úgy érzem, fölösleges. Mint ahogyan azt is fölösleges elkezdenem leírni, hogy a lány arca is teljesen máshogy néz ki a két képen, elsődlegesen az arckifejezés miatt (az első végtelenül erőltetett - nem kell ilyen fejet vágni élőben se, oszt kész).
"És a férfiaknak jobban számít a nő külseje, mint fordítva. De most mindjárt ezért is jön valaki és letámad."
Letámadni nem foglak, de ismételten: ez rohadtul nem így van. Mesekönyvekben, regékben igen, csak a valóság az nem fantáziaszülemény. Ezzel összefüggésben: légyszi ne mondd... khm, izé... ne mondja már a képeken látható lány, hogy soha nem is próbálkoztak nála férfiak akár élőben, akár neten. Ne legyen igazam, de van egy olyan érzésem, hogy itt megint arról van szó, hogy nem olyanok próbálkoztak, akik neked tetszettek volna. Mármint neki. Hopp.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!