Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai lanyoknak miert ekkora az elvarasa?
Legyen:
Lakasod
Autod
Barataid
Jo fizetesed
Apolt tested
Rendezett csaladi hattered
Amit o tud adni:
Egy agyonhasznalt nemiszerv
Par HPV szemolcs az elozo kapcsolataibol
120 ezer forint, ami a havi fizetese ( dohanybolt, szolarium vagy ruhahajtogatas valami plazaban )
Egy, ne adj isten 2 gyerek
Eeees ha neked egy feltetel nem teljesul, mondjuk a lakas problema, mert inkabb laksz anyaddal 25 evesen, de melle van autod meg egy 300 ezres fizetesed, mar szoba sem johetsz. Soooot, megkiserelem, hogy kisfiunak vagy nezve, hiaba fozol magadra, meg mosod ki a ruhaid.
Ha még mindig ott tartanánk,hogy elég leütni a nőt egy bunkóval,és becipelni a barlangodba,akkor most amiatt nyafognál.
Honnan vegyek bunkót?Különben is nehéz,nem bírom felemelni!Rögtön saját barlang?!Maradok a szüleim barlangjában,nem fogok itt kardfogú tigrisekkel verekedni,tiszta hülyeség!Ráadásul CIPELJEM a csajt?Jöjjön a saját lábán!(Lehetőleg helybe.)
Ti nem barátnőt kerestek,hanem kifogást.Nekem ezzel nincs semmi bajom,az evolúció lényege a természetes kiválasztódás.Az életképtelen példány nem szaporodhat,ergo kihal a génállománya,így nem korcsosítja el a fajt.
Amit felsoroltál,mint elvárást...pfff. Ennyi igényed magaddal szemben kellene,hogy legyen.
Van lakásom (most tervezek házat venni, tudatosan készülök rá lakáskasszával és spórolással), azért a másik se a mama hotelben lakjon már... Én már 23 évesen külön laktam a szülőktől...
Autó nincs, de nem is kell, soha nem volt elvárás a másik nemmel szemben sem.
Barátok: nekem vannak, és szerintem elég gáz, ha másnak nincsenek (lehet, hogy ez az egyik oka a frusztráltságodnak). Volt ilyen palim, a végén már kávézni sem mehettem el, meg sportolni sem, mert "úgy élem a mindennapjaimat, mint egy szingli", kötelező lett volna mindenben kiszolgálni, és csak a sarki boltba mehettem, meg dolgozni, mert szórom a pénzt a barátokkal meg nem csinálok semmit.
Jó fizu: Kinek mi a jó... Két nyelven beszélek anyanyelvi szinten (a magyart kivéve), és posztgraduálisan végeztem. Lehet, hogy nem keresek rosszul? :) Amúgy meg volt már olyan - nem is egyszer - hogy tőlem alacsonyabb jövedelműt válaaztottam, de olyan szinten frusztáltak lettek... "Nekem nincs pénzem, hogy kávézgassak, mint egyesek", "nekem nem jön úgy a pénz mint neked, hogy nem csinálsz semmit", "csak szórod a pénzt"... Soha többet... Szóval igen, elvárom, de csak a legalább akkora keresetet, mint az enyém! Megdolgozom a pénzemért.
Ápolt test: neked erre nincs igényed? Nekem van. Elmegyek a fogorvoshoz félévente egyszer, fürdök, hajat mosok, szőrtelenítek, fogat mosok, kimosom a ruháim, takarítom a lakásom és rendet rakok, elmosogatok, stb. Tényleg egy felnőtt férfi nem képes erre?
Rendezett családi háttér: ezt sajna senki nem tudja megválogatni, viszont kezelni lehet a szitut kitöréssel, magadhoz képest a legjobb szituba éréssel. Nekem sikerült.
Nincs: szemölcsöm, gyerekem és agyonhasznált nemi szervem, 120 ezres fizetésem, és nem dohányboltban dolgozom.
Az a baj sok nővel , hogy akkor szégyenlős amikor anyád 2 szobával arrébb van, de amikor a buliban dugták wcben úgy hogy 30 an vártak sorban akkor bezzeg nem volt szégyenlős.
Manapság már minden gáz, lassan szrni, hugyozni sem mehetsz el ha nem üres a lakás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!