Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A testi fogyatékkal rendelkező lányoknak kisebb az elvárása egy fiú kinézetét illetően?
Figyelt kérdés
2018. ápr. 23. 20:30
3/30 A kérdező kommentje:
Az hogyan lehet? Például egy egy kezű vagy tolószékes lány jobb pasit akar mint egy normális?
2018. ápr. 23. 20:40
4/30 anonim válasza:
az, hogy nem feltetlen a valasz a kerdesedre, az nem azt jelenti, hogy jobbat keresnek, csak azt, hogy megelegszenek a normalissal is.
erted?
amugy attol, mert valakinek nincs keze, pl, meg nem kell beerje egy utolso apolatlan v bunko csavoval, nem?
5/30 anonim válasza:
Igen, képzeld egy egykezű vagy egy tolószékes lány is ugyanannyit ér, mint egy egészséges lány. Talán egy testi fogyatékossággal élő fiú nem ugyanúgy dögös barátnőd akar, mint egy egészséges fiú?
6/30 anonim válasza:
ők a jellemet keresik, és a pasik is a jellemet keresik bennuk, és aki ilyet kerdez gyakorin, annak nem jo a jelleme, vagyis azt meg egy toloszekes is ugy felrugja h leolvassa a goncolszeker alvázszámát
7/30 A kérdező kommentje:
Én szerintem a normális alatt vagyok eléggé. De szerintem egy félkarú lány sem éppen a normális kategória...
Attól, hogy ápolt vagyok, még lehet ronda az arcom például.
2018. ápr. 23. 20:48
8/30 anonim válasza:
Attól függ mekkora az egója. A dagadt bálnák is sokszor a szőke hercegre várnak és leszólják az átlagos kinézetű srácokat. Egy egészséges egóval rendelkező fogyatékos csaj belátja hogy nem tud annyit nyújtani mint egy normális ember, így lejjebb ad az igényeiből.
9/30 anonim válasza:
am van itt egy admin? mert a csavonk lehet h ua aki par hete is hasonlokat kerdezgetett, váloszolási elozményemben benne van, hogy miket kerdezett lehet h ua a csavo, vagyis en kitiltanam ha nem is az ip, mac-cimet de a fiokot biztos
10/30 anonim válasza:
igen ua a csavo ronda arcot mar tobszor irta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!