Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A testi fogyatékkal rendelkező lányoknak kisebb az elvárása egy fiú kinézetét illetően?
Mondok én jobbat:
Ha hozzám képest nem túl alacsony vagy magas akkor kis mell, széles csípő, világos göndör haj. Ha szemüveges, az még dob rajta. És ha kissé szeplős is, ahhjaj!
Ha alacsony (max. 160), akkor legyen "nagy" a melle, és ennyi.
Ugye, milyen fura és hihetetlen az én ízlésem?
Uncsitesómnak csak a plusszal rendelkezők jönnek be, vékonnyal össze se állna.
Lehet hogy nehéz felfogni, de mindenkinek más az ízlése.
Tudod, van az a mondás hogy; "Kinek a pap, kinek a papné, kinek meg a lánya." Na neked egyik se, max a kutyájuk. :P
20. válaszoló
Mi van hogyha egy baleset során elveszítem az egyik karomat, de attól még ugyanolyan ember maradok mint eddig voltam ugyanazok lesznek a tulajdonságaim stb. Akkor már nem vagyok normális? Csak mert ugyanaz vagyok csak egy karral kevesebb van rajtam?
"Mi van hogyha egy baleset során elveszítem az egyik karomat ... Akkor már nem vagyok normális?"
Nem, nem vagy. Az a normális, ha az embernek van keze-lába. Az a normális ami egészséges, ami egységes, nem kirívó, nem szokatlan, nem meghökkentő. Ezt jelenti a szó. Ezért használjuk a normális szót, különben nem lenne értelme. Értem én, hogy sokaknak rosszul esik, ha nem egészséges, teljes értékű emberek, de ez a valóság. Tudomásul kell venni. Valóságtagadás ha kéz-láb nélküli ember azzal hitegeti magát, hogy teljes értékű ember .... egy csomó későbbi csalódást idéz vele elő önmagának.
Ettől persze még nem leszel felesleges és kifejleszthetsz más területen képességeket amivel ellensúlyozni tudod a hátrányos helyzetedet. Lehetsz hasznos tagja a társadalomnak láb nélkül is. És persze láb nélkül is érhetsz többet, mint egy lábbal rendelkező ember, ha mellette zseni vagy, aki gyógyszereket tervez, vagy tartósabb villanykörtét talál fel. Nem mondtam, hogy a fogyatékosokat vulkánba kell dobni. De ha csak egy átlag ember voltál aki elvesztette a lábát, akkor átlag alá kerültél. Válasszuk szét a statisztikai értékelést az egyéni értékeléstől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!