Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A testi fogyatékkal rendelkező...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A testi fogyatékkal rendelkező lányoknak kisebb az elvárása egy fiú kinézetét illetően?

Figyelt kérdés
2018. ápr. 23. 20:30
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
0%
#17 Baromság. Mi van akkor ha a csajnak a mackós has jön be? Naugye.
2018. ápr. 24. 09:12
 22/30 anonim ***** válasza:
szerintem itt nem az a lényeg hogy a lány fogyatékos vagy sem, hanem hogy ez mennyire hátráltatja egy átlag emberhez képest. pl sulimban van egy fiú műlábbal, ha hosszú gatya van rajta észre sem veszed hogy hiányzik a lába, viszont egy tolószékessel már egészen más az élet. Nem mind1 az sem hogy valakinek a fél karja hiányzik vagy csak alkartól lefelé, akár csak egy ujja, mert az nem akkora hátrány mintha egy egész karral kevesebb van neki. Én őszintén nem jönnék össze olyan fiúval akit nagyon hátráltat a fogyatékossága, viszont kar/láb nélkülivel akinek olyan mértékű a fogyatékossága hogy az még javítható és olyan életet tud élni mint egy átlag ember az nem zavarna (mint pl a fent említett fiú). Bár nem ugyan az de a nagymamám tolószékes, tudom mivel jár egy tolószékessel élni és nem kívánok ilyen életet magamnak. Persze ez nem azt jelenti hogy lenézem őket, én szívesen beszélek akár testi akár szellemi fogyatékos emberrel, csak párnak nem választanám őket.
2018. ápr. 24. 11:17
 23/30 A kérdező kommentje:
Mégis kinek jönne be jobban egy mackós férfi, mint egy izmos?
2018. ápr. 24. 13:56
 24/30 anonim ***** válasza:
0%
jelen :D 17/L
2018. ápr. 24. 14:10
 25/30 A kérdező kommentje:
Neten én is azt írok, amit akarok. Írhatom azt akár, hogy "nekem a kínai négerek jönnek be, egy szemmel és füllel, 75L", amikor még csak nő sem vagyok, de meleg sem...
2018. ápr. 24. 14:15
 26/30 anonim ***** válasza:
figyelj nem kell elhinned :D semmit nem kell elhinni. Nekem nem csak bejön, hanem a párom is elég macis, de ezt sem kell elhinned :)
2018. ápr. 24. 14:18
 27/30 anonim ***** válasza:
100%

Mondok én jobbat:

Ha hozzám képest nem túl alacsony vagy magas akkor kis mell, széles csípő, világos göndör haj. Ha szemüveges, az még dob rajta. És ha kissé szeplős is, ahhjaj!

Ha alacsony (max. 160), akkor legyen "nagy" a melle, és ennyi.

Ugye, milyen fura és hihetetlen az én ízlésem?

Uncsitesómnak csak a plusszal rendelkezők jönnek be, vékonnyal össze se állna.

Lehet hogy nehéz felfogni, de mindenkinek más az ízlése.

Tudod, van az a mondás hogy; "Kinek a pap, kinek a papné, kinek meg a lánya." Na neked egyik se, max a kutyájuk. :P

2018. ápr. 24. 14:31
 28/30 anonim ***** válasza:

20. válaszoló

Mi van hogyha egy baleset során elveszítem az egyik karomat, de attól még ugyanolyan ember maradok mint eddig voltam ugyanazok lesznek a tulajdonságaim stb. Akkor már nem vagyok normális? Csak mert ugyanaz vagyok csak egy karral kevesebb van rajtam?

2018. ápr. 24. 17:17
 29/30 anonim ***** válasza:
0%

"Mi van hogyha egy baleset során elveszítem az egyik karomat ... Akkor már nem vagyok normális?"

Nem, nem vagy. Az a normális, ha az embernek van keze-lába. Az a normális ami egészséges, ami egységes, nem kirívó, nem szokatlan, nem meghökkentő. Ezt jelenti a szó. Ezért használjuk a normális szót, különben nem lenne értelme. Értem én, hogy sokaknak rosszul esik, ha nem egészséges, teljes értékű emberek, de ez a valóság. Tudomásul kell venni. Valóságtagadás ha kéz-láb nélküli ember azzal hitegeti magát, hogy teljes értékű ember .... egy csomó későbbi csalódást idéz vele elő önmagának.

Ettől persze még nem leszel felesleges és kifejleszthetsz más területen képességeket amivel ellensúlyozni tudod a hátrányos helyzetedet. Lehetsz hasznos tagja a társadalomnak láb nélkül is. És persze láb nélkül is érhetsz többet, mint egy lábbal rendelkező ember, ha mellette zseni vagy, aki gyógyszereket tervez, vagy tartósabb villanykörtét talál fel. Nem mondtam, hogy a fogyatékosokat vulkánba kell dobni. De ha csak egy átlag ember voltál aki elvesztette a lábát, akkor átlag alá kerültél. Válasszuk szét a statisztikai értékelést az egyéni értékeléstől.

2018. ápr. 24. 17:48
 30/30 anonim ***** válasza:
Erről eszembe jutnak azok a gyerekek, akik valami születési rendellenességből vagy balesetből kifolyólag rendkívül rondák. Ha a gyerek amúgy szellemileg egészséges, akkor kifejezetten káros azzal hitegetni, hogy ő szép és nincs vele semmi baj, meg hogy ő normális. Így sosem fogja megtalálni a helyét az életben és nem fog tudni abból dolgozni amije van. Az önképe és a valóság között óriási szakadék lesz és ez állandó stressz forrása lesz számára.
2018. ápr. 24. 17:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!