Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai lanyoknak miert ekkora az elvarasa?
Legyen:
Lakasod
Autod
Barataid
Jo fizetesed
Apolt tested
Rendezett csaladi hattered
Amit o tud adni:
Egy agyonhasznalt nemiszerv
Par HPV szemolcs az elozo kapcsolataibol
120 ezer forint, ami a havi fizetese ( dohanybolt, szolarium vagy ruhahajtogatas valami plazaban )
Egy, ne adj isten 2 gyerek
Eeees ha neked egy feltetel nem teljesul, mondjuk a lakas problema, mert inkabb laksz anyaddal 25 evesen, de melle van autod meg egy 300 ezres fizetesed, mar szoba sem johetsz. Soooot, megkiserelem, hogy kisfiunak vagy nezve, hiaba fozol magadra, meg mosod ki a ruhaid.
Úgy látom mindenki próbál észérvekkel hatni a kérdezőre, de hadd mondjak el valamit.
Nem azért nem járnak veled mert nincs autód, nem azért mert nincs lakásod, vagy családi háttered talán még nem is azért mert ápolatlan vagy.
Tudod hogy miért nem kellesz senkinek?
Mert tuti hogy nem a "külföldi pasik" meg a "férfitöbblet" miatt van ám.
De Tudod miért akkor?
Azért mert egy begyepesdett, mogorva, kis hisztis k*csög vagy, undorító felfogással, annyi érzelmi intelligenciával mint egy 12 éves! Minden a társadalom, a nők hibája, meg az embereké. Semmi nem a te hibád , te csak az áldozat vagy.
Szedd már össze magad.
Ilyen lenéző és bunkó pasi senkinek sem kell.
Lakás - van
Autó - van egy gyönyörű, retro kocsim, igaz, nem a drágább fajtából
Barátok - sok van, és nem értem, ez miért
olyan fú, de rossz dolog vagy "elvárás". Neked amúgy nem lenne erre igényed?
Jó fizetés - megvan, de amúgy magad miatt erre nincs igényed?
Ápolt tested - basszus, erre magad miatt nincs igényed? XD
Rendezett családi háttér - az ember nem válogathatja meg a családját, én pl jó helyre születtem, de ez nem igaz mindenkire.
Amúgy egy pasim volt eddig, szóval bármilyen meglepő, nem minden nő a nemiszervéből él.
Ilyen bunkóskodó stílussal csak magadat alázod, de tedd nyugodtan. Az értelmes réteg könnyen boldogságra lel, de te még húsz év múlva is itt fogod verni a nyálad.
21/L
"Ertelmes novel nem is igen talalkozni."
És mégis mit kezdenél te egy értelmes nővel?
Azért nem találkozol értelmes nővel, mert azok csak ránéznek, és pontosan tudják, hogy csak egy nyávogó hisztis nyomorék vagy, aki nem ért el semmit az életben.
A barátok nem rossz dolog meg elvárás, de nem mindenkinek adatik meg, és van, akinek nincs is rá igénye. Annak sok oka lehet, hogy valakinek nincsen jó fizetése. Erre meg nyilván mindenki vágyik, nem arról van szó, hogy nincsen rá igénye valakinek. De ez attól is függ, hogy kinek mi a jó fizetés.
35: neked ilyen fiatalon honnan van lakásod meg autód és jó fizetésed?
37#
Munkát kaptam annál a cégnél, ahol mindig is dolgozni akartam, emellett spórolok. Wales-en vagyok egyetemista, az egyik itteni barátom apja kocsikkal foglalkozik, és olcsóbban adott el egyet, miután segítettem a fiának a vizsgáin. A lakás pénzből van.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!