Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A mai lanyoknak miert ekkora...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mai lanyoknak miert ekkora az elvarasa?

Figyelt kérdés

Legyen:

Lakasod

Autod

Barataid

Jo fizetesed

Apolt tested

Rendezett csaladi hattered

Amit o tud adni:

Egy agyonhasznalt nemiszerv

Par HPV szemolcs az elozo kapcsolataibol

120 ezer forint, ami a havi fizetese ( dohanybolt, szolarium vagy ruhahajtogatas valami plazaban )

Egy, ne adj isten 2 gyerek

Eeees ha neked egy feltetel nem teljesul, mondjuk a lakas problema, mert inkabb laksz anyaddal 25 evesen, de melle van autod meg egy 300 ezres fizetesed, mar szoba sem johetsz. Soooot, megkiserelem, hogy kisfiunak vagy nezve, hiaba fozol magadra, meg mosod ki a ruhaid.

2019. jún. 11. 21:52
1 2 3 4 5
 11/48 anonim ***** válasza:
89%
Nem értem. Ha neked úgyse kell egy ilyen nő, akkor miért fáj, hogy az ilyen nőknek milyen pasi kell?
2019. jún. 11. 22:16
 12/48 anonim ***** válasza:
78%
Ezért nem lesz soha nőd
2019. jún. 11. 22:19
 13/48 anonim ***** válasza:
68%
Ezek egy részével nem rendelkezem, mégis ritkán üres az ágyam, főleg a 20 körüli korosztályt vonzom be 30 évesen. Valamit te nem csinálsz jól.
2019. jún. 11. 22:24
 14/48 anonim ***** válasza:
69%
Nem hinném hogy minden nőnek ilyen elvárásai lennének. Ezeket gondolom te így tapasztaltad, és bizonyára meg is van az oka hogy miért. És aki így vélekedik egy kétgyermekes nőről, hozzáteszem nem szentírás hogy az agyon van használva és van pár szemölcse, az jobb ha csak a nyálát csorgatja a feszesebb bőrű fiatal csajokért.Neked szerintem ezt írta fel a háziorvos :) Szegénykém :) 37/N
2019. jún. 11. 22:26
 15/48 anonim ***** válasza:
73%
Te ezt honnan szeded mégis?
2019. jún. 11. 22:29
 16/48 anonim ***** válasza:
90%
Én ezeket nőként mind hozom, amit állítólag nőként elvárok a férfiaktól. Úgy gondolom, elvárhatom ugyanazt, amit én is elértem. Szemölcsöm és agyonhasznált nemiszervem viszont nincs. Megtehetem, ne fogadjak el bárkit, én sem akarok valaki számára ló helyett szamár lenni.
2019. jún. 11. 22:37
 17/48 anonim ***** válasza:
19%

Mit vártok el? Akkor most én is dobjam ki a barátnőmet mert nincs autója, meg 1 hónapja munkája?

Hát nem b....meg mert nem a kocsiját, meg a házát szeretem hanem őt! Egyébként ott ro.....djon el az összes ilyen nő! 🙂

Biztos fogsz találni te is kérdező egy nőt aki nem ezekért lessz veled, de addig is ezekre ne a nő jelzőt használd, hanem a prostituáltak. Mert tudom szerint azok várnak valamit szolgáltatásért cserében!

2019. jún. 11. 22:58
 18/48 anonim ***** válasza:
63%

hozzáteszem abbol a 150 ezer ft-ből te nem látsz semmit :DDDDDDDDDDDD

de öszintén ha van 300 ezre fizud az már bőven jó...

van autod... rendezett családi háttér szóval rossz nőkkel akartál össze jönni!

2019. jún. 11. 23:06
 19/48 anonim ***** válasza:
91%
17: ha nem akarsz választ, ne írj ki rinyálós kérdést, hanem idd leg a meleg tejecskét és irány csicsikálni.
2019. jún. 11. 23:10
 20/48 anonim ***** válasza:
100%
Furcsa ismeroseid vannak. Gondolom, te sem vagy az agyoniskolazott, ha ilyen körökben mozogsz.
2019. jún. 11. 23:13
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!