Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai lanyoknak miert ekkora az elvarasa?
Legyen:
Lakasod
Autod
Barataid
Jo fizetesed
Apolt tested
Rendezett csaladi hattered
Amit o tud adni:
Egy agyonhasznalt nemiszerv
Par HPV szemolcs az elozo kapcsolataibol
120 ezer forint, ami a havi fizetese ( dohanybolt, szolarium vagy ruhahajtogatas valami plazaban )
Egy, ne adj isten 2 gyerek
Eeees ha neked egy feltetel nem teljesul, mondjuk a lakas problema, mert inkabb laksz anyaddal 25 evesen, de melle van autod meg egy 300 ezres fizetesed, mar szoba sem johetsz. Soooot, megkiserelem, hogy kisfiunak vagy nezve, hiaba fozol magadra, meg mosod ki a ruhaid.
Mit vártok el? Akkor most én is dobjam ki a barátnőmet mert nincs autója, meg 1 hónapja munkája?
Hát nem b....meg mert nem a kocsiját, meg a házát szeretem hanem őt! Egyébként ott ro.....djon el az összes ilyen nő! 🙂
Biztos fogsz találni te is kérdező egy nőt aki nem ezekért lessz veled, de addig is ezekre ne a nő jelzőt használd, hanem a prostituáltak. Mert tudom szerint azok várnak valamit szolgáltatásért cserében!
hozzáteszem abbol a 150 ezer ft-ből te nem látsz semmit :DDDDDDDDDDDD
de öszintén ha van 300 ezre fizud az már bőven jó...
van autod... rendezett családi háttér szóval rossz nőkkel akartál össze jönni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!