Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A mai lanyoknak miert ekkora...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mai lanyoknak miert ekkora az elvarasa?

Figyelt kérdés

Legyen:

Lakasod

Autod

Barataid

Jo fizetesed

Apolt tested

Rendezett csaladi hattered

Amit o tud adni:

Egy agyonhasznalt nemiszerv

Par HPV szemolcs az elozo kapcsolataibol

120 ezer forint, ami a havi fizetese ( dohanybolt, szolarium vagy ruhahajtogatas valami plazaban )

Egy, ne adj isten 2 gyerek

Eeees ha neked egy feltetel nem teljesul, mondjuk a lakas problema, mert inkabb laksz anyaddal 25 evesen, de melle van autod meg egy 300 ezres fizetesed, mar szoba sem johetsz. Soooot, megkiserelem, hogy kisfiunak vagy nezve, hiaba fozol magadra, meg mosod ki a ruhaid.

2019. jún. 11. 21:52
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:
77%
Ritka szanalmasak vagytok, csak a rinya megy, meg a nők lenezese, es azt hiszed mindegyik 120 ezerert végez alja melót.
2019. jún. 11. 23:17
 22/48 anonim ***** válasza:
88%

"Legyen:

Lakasod

Autod

Barataid

Jo fizetesed

Apolt tested

Rendezett csaladi hattered"

Az a fura, hogy mikor megismertem a férjemet, ő mindezzel rendelkezett, és mégis szóbaállt velem, pedig én egy "elhasznált", gyerekkel rendelkező, 30 fölötti nő voltam. Mondjuk én is rendelkeztem mindezzel. Mármint nem a nőnél, hanem a férfinál felsoroltakkal.

2019. jún. 11. 23:19
 23/48 A kérdező kommentje:
Ritka az onallo no a mai vilagban. Ertelmes novel nem is igen talalkozni. Minden no a ferfitol varja a kenyeret. Megdolgozni valamiert? Ugyan minek. A mekis fizetest elszorja cigire meg sminkre. A tobbit a pali fizeti...
2019. jún. 11. 23:21
 24/48 anonim ***** válasza:
67%

Érdekes felfogásod van annyi szent...

Szerinted mikor 30 évesen megismertem a pàrom, milyen korosztályban kellett volna ismerkednem?Mamahoteles huszonévesek között? Hát köszi, de sosem vonzott.

34 éves vagyok, van egy lassan 10 éves lànyom, de még most is buknak ràm a férfiak, igaz nem érdekel, mert 4 éve boldog kapcsolatban élek, nincs szemölcsöm, nincs "elhasznàlt" nemi szervem, nem vagyok elhízva, adok magamra.

Van egy örökölt házam, az albérletbe van kiadva, a pàrom hàzában êlünk, van autónk.És akkor mi van?

Nem mindenki vonzódik anyuci pici fiaihoz.

2019. jún. 11. 23:25
 25/48 A kérdező kommentje:
Mas hazabol ugatsz kifele. Egy hazad van, azert sem dolgoztal meg. Meghalt valakid. Tehat te sem ertel el semmit onerobol. Tevednek? Potyogtatod a gyerekeket aparol apara. Erre nem kene buszkenek lennie senkinek.
2019. jún. 11. 23:28
 26/48 anonim ***** válasza:
100%
Hiszti megvolt? Mostmár menni fog este az alvás?
2019. jún. 11. 23:36
 27/48 anonim ***** válasza:
88%
Nekem 33 éves nőként volt saját házam, a párom költözött hozzám. Akkor ő nem ért el semmit? A legtöbb barátnőmnek van normális végzettsége és munkája. Az, hogy veled csak a dohánybolti eladók meg a szolis csajok állnak szóba, arról nem mi tehetünk.
2019. jún. 11. 23:38
 28/48 anonim ***** válasza:
26%

Akkor

Lakasod-Van gyms megye 150nm

Autod - Van 5éves

Barataid Vannak

Jo fizetesed ugy netto 620000ft a keresetem

Apolt tested Ápolom magam sörrel

Rendezett csaladi hattered nincs hitelem segitem a csalátomat

34F

2019. jún. 11. 23:41
 29/48 anonim ***** válasza:
67%

Te kis taknyos, menjél mostmàr aludni, a pizsit fellőtték.

Nem potyogtatom a gyerekeket, egyetlen gyerekem van te kretén, nem is akarok màr többet.

2019. jún. 11. 23:45
 30/48 anonim ***** válasza:
56%

És igen, arról nem mi tehetünk, hogy a nők nem állnak szóba veled, ez csak a te hibád, nem a nőké.

Érthető, hogy nem állnak le egy gyerekkel szórakozni.

Várj még pàr évet.

2019. jún. 11. 23:47
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!