Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Forduljak pszichológushoz?

Figyelt kérdés

23 évesen vesztettem el a szüzességem egy külföldi fiúval tinderről.

A srác 2 hónap múlva elköltözött. Pár hónapig még interneten tartottuk a kapcsolatot, mondta nekem hogy majd meglátogat.

Ez a látogatás soha nem jött össze valamiért, ezért szakítottam vele.

Akkor interneten mondta, hogy szerelmes belém stb.

Nagyon hittem benne, hogy ez egy nagy szerelem.

Azóta járt már Magyarországon, és akkor sem jött össze a találkozó. Megbeszéltünk egy találkát és egyszerűen egy órával előtte lemondta.. illetve arra is kb úgy kellett rákérdeznem (szerintem egyszerűen meg sem jelent volna).

Szóval hitegetett, szemét módon viselkedett velem..

Mégig, most egy év múlva megnéztem instán (le volt tiltva, csak feloldottam ) és láttam, hogy barátnője van.

Nagyon fájt a dolog.

Próbáltam kiverni a fejemből, de utolsó évem a főiskolán és nem igazán volt időm foglalkozni az ismerkedéssel.

Sokan mondják, hogy azért nem tudtam kiverni a fejemből, mert nem jött más.

Elkeserít, hogy egy ilyen alak, aki így bánt velem, ennyire tud érdekelni.

Nem kapcsolatot akartam tőle, amikor itt volt, és úgy volt, hogy találkozunk, hanem csak látni a szemét, hogy szemtől szemben mit mond erről az egész kamuzásról, amit neten lenyomott nekem.

Akármyilyen rövid volt az a kapcsolat, mégis úgy heverem ki, mintha valami több éves nagyon komoly kapcsolat lett volna.

Racionálisan tudom, hogy totálisan el kellene engednem, és nagyon próbálkozom.

De hiába hazudok magamnak, még mindig nagyon szívesen találkoznék vele.

Meddig fog ez tartani? Normális ez?

2019. jún. 11. 12:43
 1/7 anonim ***** válasza:
81%
Próbálj meg valaki mást keresni. Ezért nem kell dokihoz menned. Biztos azért van ennyire nagy hatással rád mert vele volt az első alkalmad, de hidd egy idő után biztos el fogod felejteni. Próbálj meg más dolgokat csinálni, barátnőiddel el menni szórakozni, egy szóval valami mással le kötni magad.
2019. jún. 11. 13:19
 2/7 anonim ***** válasza:
30%

Pszichologusok semmit se csinalnak ,csak elszivjak a penzed: 30-40 000 huf/alkalom. Sportolj,pasizz inkabb. Akar tinderezz es randizgass.

N

2019. jún. 11. 13:24
 3/7 anonim ***** válasza:
76%
Keress mást!
2019. jún. 11. 13:29
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
#2, Ha nem tudsz valamit, legalább baromságokat ne írj. Az egy dolog, hogy szerinted semmit nem csinál a pszichológus, egyéni vélemény, de hatalmas butaság, hogy 30-40 ezer lenne egy alkalom. Jó az 8-9 ezernek is.
2019. jún. 11. 14:51
 5/7 anonim ***** válasza:
0%
Jól hülyét csinált belőled haha.
2019. jún. 11. 14:53
 6/7 anonim ***** válasza:
79%

? 2 hónapig szexeltetek, te ezt már kapcsolatnak tartod mert “szakítottál vele”. Teljesen kiakasztott, hogy barátnője van, azóta nem tudod kiverni a fejedből, de te nem akartál kapcsolatban lenni vele. Most akkor mivan?

Egyébként szerintem túldimenzionáltad a dolgot, nem tudom mit vártál egyébként. Az nem szép, hogy hazudott, mert nyilván nem szeretett, viszont nem tartozott neked az égvilágon semmivel.

2019. jún. 11. 16:34
 7/7 anonim ***** válasza:
45%

Bocs, most sajnálni kéne ? Vagy mi?

"23 évesen vesztettem el a szüzességem egy külföldi fiúval tinderről."

No comment. Egy hlye pitsa vagy. Ennyi. Eszed semmi, most meg hisztizel és előadod a nagy halált...

2019. aug. 9. 15:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!