Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 23L kérdése. Létezik egyáltalá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

23L kérdése. Létezik egyáltalán ilyen? Forduljak pszichológushoz?

Figyelt kérdés

Soha életemben nem vonzódtam még férfihoz, nem voltam szerelmes, sőt! Emiatt 23 évesen, ciki vagy sem, még mindig szűz vagyok.

Mielőtt felvetnétek az ötletet, a férfiakat kedvelem, ez biztos. :)

Viszont eddigi 23 évem alatt sosem voltam szerelmes és ciki vagy sem, még mindig szűz vagyok. Főiskolás vagyok, odafigyelek magamra, van sok barátom de egyiket sem engedem magamhoz közel. Volt már pasi, aki tetszett, de nem több.

Tipikus monogám alkat vagyok, szeretem a saját magam társaságát és igénylem is az egyedüllétet. Nem szeretem már azt sem, ha túl sokszor csörög a telefonom egy nap. Facebookra nem léptem be több mint egy éve, mert ott is idegesített a sok üzengető. Kész röhej vagyok.

Mostanság viszont érzem, hogy hiányzik valaki mellőlem. De hogy találjam meg ezt a valakit, ha sokszor ennyire antiszociális vagyok?

(Ez utóbbit ne úgy értsétek, hogy a szobámban kockulok. Egyszerűen szeretek olyan programokat csinálni magamnak, ahol egyedül vagyok, a magam ura.)

Terhesnek éreztem randikra járkálni, amikor meg kialakult valami minimális köztem és a fiú között, elkezdtem szorongani, és inkább elköszöntem tőle. Mindig ez van, pedig semmilyen gyerekkori trauma nem ért.

Tudom, hogy paradox, de tanácstalan vagyok. Szeretnék szeretni, de lehet, képtelen vagyok rá? Már az ismerkedési fázis is csak teher a számomra, ezért sokszor nem is akarom folytatni.

Bár nem vagyok hipochonder, szerintetek forduljak pszichológushoz?

2013. jún. 10. 20:19
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagy tisztában a monogámia fogalmával :)

Az ismerkedéskor meg mindenki szorong, csak egyesek 10 évvel korábban már rájöttek erre, és túlléptek a dolgon. Nem fog senki ilyet mondani neked, hogy képtelen vagy rá, meg sem próbáltad....

2013. jún. 10. 20:21
 2/19 anonim ***** válasza:
szerintem most értel meg magadban arra hogy igen is kapcsolatod legyen azt írod hiányzik mellőled valaki próbálj meg mmost randizgatni aztán ahogy érzed :)
2013. jún. 10. 20:21
 3/19 anonim ***** válasza:
Egy dolgot tudok javasolni: Eszedbe ne jusson, hogy magadhoz hasonlóval kezdesz. Az ember alapból azt gondolná, hogy na, majd keresek egy hozzám hasonló visszahúzódó embert, és ő majd meg tud érteni, és jól elleszünk. Ezt csináltam én is. Nem volt haszontalan, mert nyertem egy olyan barátot, akit bárki megirigyelhetne, de a szerelmi szál katasztrófa volt.
2013. jún. 10. 20:22
 4/19 anonim ***** válasza:
31%
Abból, ahányszor leírod, hogy szűz vagy, és mellé antiszoc, nekem az jött le, hogy te inkább dugni akarsz, mintsem kapcsolatot, csak ezt így durva lenne leírnod, merthát nem vagy az a fajta, de végsősoron arra vágysz, hogy legyen kivel kefélni, aztán mindenki hagyjon békén.
2013. jún. 10. 20:23
 5/19 anonim ***** válasza:
Tipikus probléma. Ülsz otthon és várod a megoldást. Ha tudod mit akarsz és mire vágysz akkor már csak meg kell valósítanod. Csak rajtad múlik senki máson, ha meg nem is próbálkozol akkor annyira nem is zavar h egyedül vagy ha nagyon zavarna már rég tettél volna ellene hacsak nem vagy bűn ronda vagy 200 kg...
2013. jún. 10. 20:24
 6/19 anonim ***** válasza:
Csak lusta vagy elkezdeni egy párkapcsolatot:D
2013. jún. 10. 20:24
 7/19 A kérdező kommentje:
Bocs az ismétlésért, nem tűnt fel. Nem hajtok a dugásra. De ha meg mégis, akkor sem GYK-n keresnék ismeretlen partnereket.
2013. jún. 10. 20:25
 8/19 anonim ***** válasza:

Én szinte teljesen ugyanígy vagyok ezzel csak fiú vagyok és 20 éves..

Nem igazán tudom okát én se sőt az se , hogy mi is ez igazán. De ha szeretnél változást elérni és magadtól nem tudod megoldani akkor lehet érdemes kipróbálni a pszihológust!

Majd oszd meg ha van valami fejlemény, kiváncsi vagyok már csak azért is mert hasonló cipőben járok.

Hajrá :)

2013. jún. 10. 20:26
 9/19 Nettke válasza:

Odafigyelsz magadra,szép lehetsz,mert volt már "barátod",csak félsz a közeledéstől!

Nos,szerintem nem kell elmenned dokihoz,MAGADDAL legyél tisztába,hogy mit szeretnél!

Ismerkedni akarsz,de félsz,tartasz tőle, vagyis a másik féltől, mond el neki hogy milyen vagy hogy nehezen nyílsz meg,eleinte csak kevesebbet találkozzatok,és érezni fogod a hiányát ha már ott tartotok,és lehet hogy jobb kedved lesz majd mégis kimozdulni,és nem otthon lenni,hátha a szorongásod is elmúlna

2013. jún. 10. 20:26
 10/19 A kérdező kommentje:
Inkább olyan ez, hogy képtelen vagyok megnyílni másnak. Csak felszínesen mutatom meg magam az embereknek. Vagy nem is tudom... még a szüleim előtt is titkolózom sokszor, pedig nincs rá okom.
2013. jún. 10. 20:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!