Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bajok vannak az önértékelésemmel. Forduljak pszichológushoz?
Figyelt kérdés
Nem tudom elhinni hogy valaha boldog lehetek egy férfival, és hogy én kellenék akárkinek is meg összeillenék valakivel akivel elvagyok és imádjuk egymást, forduljak orvoshoz vagy ezt magamtól is meg tudom oldani? Vagy kell hozzá segítség?2010. márc. 20. 17:15
1/18 anonim válasza:
Pasizz be, és megoldódik a probléma...
2/18 anonim válasza:
Én is így vagyok, csak én férfi vagyok, nem tudom elhinni hogy tetszhetnék valakinek is.Szerintem keress egy jó pszichológust, biztos tud segíteni.
3/18 anonim válasza:
Ha már próbálkoztál vele és nem sikerült inkább fordulj szakemberhez.
4/18 anonim válasza:
Miért nem hiszed el? Valaki átvert? Vannak rossz tapasztalataid?
5/18 A kérdező kommentje:
csak itt vagyok 18 éves és eddig csak 1 barátom volt, az is olyan hogy csak legyen valakie, szóval nem szeretett. És nem vagyok szép se és nincs jó alakom:( ezért nem hiszem el. Meg mert a szakítás óta megváltozott a véleményem a fiúkról, meg a világról. Azt hiszem hogy nincs olyan ember mégegy mint én, ezért nem is tudok ellenni senkivel. Meg nem is tudnék bízni a pasikban többet. Ezért van ez mind.
2010. márc. 20. 17:21
6/18 anonim válasza:
Rossz a hozzáállásod. Nem mindenkinek csak a külső számít. Ez csak a kis 15 éveseknél van így. Ha jók a belső tulajdonságaid, igenis van esélyed a fiúknál.
7/18 A kérdező kommentje:
hát de aki ronda azzal nem is akarnak megismerkedni a fiúk. Épp ezért nem lesznek szerelmesek.
2010. márc. 20. 17:26
8/18 anonim válasza:
Ha már volt pasid, annyira ronda nem lehetsz. Az más kérdés, hogy nem volt beléd szerelmes.
9/18 anonim válasza:
Butaság. Egyszerűen türelmetlen vagy. És a kövérség még nem jelenti azt hogy ronda is vagy. És ha még az is vagy, egyszer tutira lesz férjed, vagy élettársad, vagy valami. Jó most 18 vagy, ebben a korban a fiúk lássuk be a csinos lányokat szeretik.
Egyébként mondom példát.
Ismerős csaj barátom kábé 90 kilós kis alacsony csaj volt tök gáz hajjal, meg nagy batár szemüveggel. Hát komolyan mondom mindent elkövetett ellene a sors. Szóval kemény évek alatt lefogyott kb 45-50 kilóra, kontaktlencse meg sok ezer forint... BOMBA CSAJ, és komolyan 100 pasija lehetne, de azt mondja kár volt, akinek kellek úgy kelljek amilyennek születtem.
respect
10/18 A kérdező kommentje:
nem vészes, de nem is vok szépség.
2010. márc. 20. 17:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!