Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kéne tennem? Pszichológushoz menni?
Ez egy csöppnyi elmezavar!
De amúgy nagyon cuki amit írtál, attól eltekintve, hogy gondolj bele abba hogy ő már jókat röhög rajtad, mással van , éli az életét, te meg magadba roskadtál mint egy szerencsétlen kis hülye kinek se apja se anyja....térj észhez, menj ki havat lapátolni vagy söpörni meglásd jobb lesz és közben gondolkodj el azon, hogy vajon miért is vagyok én ennyire depis, mi a f@szért is??? óóóó lehet, hogy újra látnom kéne a körülöttem lévő embereket és jobb lenne??....
ha nem tudod magad lekötni,és elfoglalni akkor előbb utóbb sajnos depressziós leszel.főleg,ha mindig rágódsz a múlton.
sajnos ezt tapasztalatból mondom..már jártam pszichológushoz,segít.ha úgy érzed egyedül nem tudsz megbirkózni ezzel a problémával akkor keress fel egy pszichológust
kitartást.
ha nagyon kivagy,nincs kinek elmondani nekem is írhatsz
nyugodtan privibe:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!