Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Bajok vannak az önértékelésemm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bajok vannak az önértékelésemmel. Forduljak pszichológushoz?

Figyelt kérdés
Nem tudom elhinni hogy valaha boldog lehetek egy férfival, és hogy én kellenék akárkinek is meg összeillenék valakivel akivel elvagyok és imádjuk egymást, forduljak orvoshoz vagy ezt magamtól is meg tudom oldani? Vagy kell hozzá segítség?
2010. márc. 20. 17:15
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
és őneki lett?
2010. márc. 20. 17:35
 12/18 anonim ***** válasza:
Egyébként, ha nem vagy megelégedve magaddal, tégy ellene. Nem muszáj beletörődni abba, amit a tükörben látsz.
2010. márc. 20. 17:40
 13/18 A kérdező kommentje:
próbálok már egy ideje.
2010. márc. 20. 17:43
 14/18 anonim ***** válasza:
Nem kell pszichológus. Hinni kell. Ha elhiszed, hogy más lehetsz sikerülni fog.
2010. márc. 20. 17:46
 15/18 anonim ***** válasza:
A pszichológus max az öngyilkossághoz vezető utat mutatja meg neked, ráadásul qrva drága.
2010. márc. 20. 19:20
 16/18 anonim ***** válasza:
Fürögggggyééé meg te ótvar!
2010. márc. 20. 19:43
 17/18 anonim ***** válasza:

Én is így vagyok, csak férfi. Nem adtam fel a reményt, de 30 után elkezd gondolkodni az ember, hogy mi lesz ha egyedül maradok, azt nem lehet kibírni és hiába teszek bármit, nem jön össze semmi.

A saját esetemben én úgy érzem, még nincs szükségem pszichológusra, elég egy jó barát, de azt észrevettem magamon, hogy érzékenyen reagálok több mindenre, ingerlékenyebb vagyok.

2010. márc. 20. 20:10
 18/18 anonim ***** válasza:
ez nárcizmus. Súlyos önértékelési és pszichológiai probléma. Legfőbb jellemzői, hogy mindig asszed h tevagy a középpontban. megfogsz halni. csak azt tudod tenni, hogy a legközelebbi zöldséges boltba lévő férfit leszólítod h smároljon le, vagy sose oldódnak meg a gondjaid!!
2010. márc. 20. 21:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!