Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
23L kérdése. Létezik egyáltalán ilyen? Forduljak pszichológushoz?
Soha életemben nem vonzódtam még férfihoz, nem voltam szerelmes, sőt! Emiatt 23 évesen, ciki vagy sem, még mindig szűz vagyok.
Mielőtt felvetnétek az ötletet, a férfiakat kedvelem, ez biztos. :)
Viszont eddigi 23 évem alatt sosem voltam szerelmes és ciki vagy sem, még mindig szűz vagyok. Főiskolás vagyok, odafigyelek magamra, van sok barátom de egyiket sem engedem magamhoz közel. Volt már pasi, aki tetszett, de nem több.
Tipikus monogám alkat vagyok, szeretem a saját magam társaságát és igénylem is az egyedüllétet. Nem szeretem már azt sem, ha túl sokszor csörög a telefonom egy nap. Facebookra nem léptem be több mint egy éve, mert ott is idegesített a sok üzengető. Kész röhej vagyok.
Mostanság viszont érzem, hogy hiányzik valaki mellőlem. De hogy találjam meg ezt a valakit, ha sokszor ennyire antiszociális vagyok?
(Ez utóbbit ne úgy értsétek, hogy a szobámban kockulok. Egyszerűen szeretek olyan programokat csinálni magamnak, ahol egyedül vagyok, a magam ura.)
Terhesnek éreztem randikra járkálni, amikor meg kialakult valami minimális köztem és a fiú között, elkezdtem szorongani, és inkább elköszöntem tőle. Mindig ez van, pedig semmilyen gyerekkori trauma nem ért.
Tudom, hogy paradox, de tanácstalan vagyok. Szeretnék szeretni, de lehet, képtelen vagyok rá? Már az ismerkedési fázis is csak teher a számomra, ezért sokszor nem is akarom folytatni.
Bár nem vagyok hipochonder, szerintetek forduljak pszichológushoz?
9-es!
Köszönöm a válaszod!
Az emberek úgy ismernek, mint aki "közvetlen, nyílt, könnyen elbeszélget bárkivel". De valójában semmi érdemlegeset nem osztok meg a külvilággal, pedig legbelül annyi minden lenne, ami kikívánkozna belőlem, mégis inkább visszatartom.
11!
Vettem az adást!
9-es vagyok!
Próbálj bízni magadban!
És persze a szüleidben, akik mindig melletted vannak,és elmondhatsz nekik mindent,talán segíteni is tudnának Neked,lehet hogy fiatal korukban náluk is voltak ilyen problémák,ki tudja?!
Hidd el könnyebb lenne ha valakinek kibeszélhetnéd a problémáid!
Írtad hogy már 1 éve a Facebbokra se mentél fel, ez is azt jelzi hogy az zavar ha Rád írnak,és szinte menekülsz,nos, a Facén ugy is fent tudsz lenni hogy el rejted magad,hogy ne lássa senki hogy Te fent vagy,így nem irkálnak,viszont követni tudnád az eseményeket,lehet ha kipróbálnád segítene ez is kicsit feloldódni
te klinikai eset vagy azt most megmondom... ebből doki lesz...
F19
Istenem, mintha én írtam volna a kérdést D:
Nekem egy megoldást javasoltak: változtass!!!
Keress munkahelyet, költözz el, lépj be az irgalmas szamaritánusokhoz vagy bármi.
Én most kezdtem neki... majd meglátjuk mi lesz.
"Az emberek úgy ismernek, mint aki "közvetlen, nyílt, könnyen elbeszélget bárkivel". De valójában semmi érdemlegeset nem osztok meg a külvilággal"
A világ pedig sajnos így működik. Én pont az ellentéte vagyok. Visszahúzódó, zárkózott, csendes. Soha nem tudtam felszínes csevejt folytatni, emiatt mindig úgy kerültem a "figyelem középpontjába", mint "Szólalj már meg!" vagy "Miért nem mondasz semmit?" vagy "Min gondolkozol?"
Igazi kis szürkeegér voltam emiatt. Lánnyal sem tudok ismerkedni, mert szóban képtelen vagyok kifejezni az érzéseimet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!