Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha nem tudom magam túltenni azon a tényen, hogy csúnya vagyok és sosem lehet barátnőm vagy csak olyan lány, aki nem kell egy fiúnak sem, forduljak pszichológushoz?
Ne így állj hozzá, legyél pozitívabb! Ha azt látják rajtad, hogy van önbizalmad, egészen másként hatsz a szemükben, mintha egy visszahúzódó kisemberke lennél.
Velem már előfordult,hogy volt olyan srác, aki kívülről nem tetszett egyáltalán, de olyan egyénisége volt, ahogy beszélt.. ááá :D Néha még most is hiányzik. :)
nagyon sokat siránkozol, így persze hogy a kutyának sem kellesz. én is randiztam egyszer egy hasonló fiúval és futva menekültem..ki kíváncsi erre??!. évekkel később találkoztam vele egy szórakozóhelyen, és már a fellépéséből látszott hogy más. egyenesen járt, elegáns volt (profi táncos lett) olyan nője volt hogy még én is hazavittem volna :D
Röviden: csak és kizárólag fellépés kérdése az egész! ez biztos!
Ismerkedj teljesen idegen lányokkal és próbálkozz. Ne feledd a lánynak először fogalma sincs ki fia,borja vagy, csak abból tud levonni következtetést ,ahogy először odalépsz hozzá. Az első benyomás a legfontosabb! Tehát mikor odalépsz hozzá, húzd ki magad, mert a testtartásból sok mindent le lehet szűrni (Biztos hogy más lesz a hatás)
És kezdj el bizony sportolni valamit nagyon, hogy tetszél magadnak is, mert ez az első lépés, amíg magadnak nem tetszel, másnak hogy tetszenél??
A férfinak csak 1 fokkal kell szebb lennie az ördögnél!! ;)
De légy határozott, kedves, poénos, érezd jól magad a bőrödben és jobb lesz! és SPORTOLJ!!!!!! mert az tényleg sokat számít..
Figyi! Kezdj el pl futni egy klubban a tested is fejlődik, és megismerkedhetsz egy csomó emberrel. (lánnyal is)
Az hogy valaki hogy néz ki max egy hétig érdekes. onnantól csak a személyisége számít.
Csak arra hogy valaki szép, nem lehet kapcsolatot építeni.
Ha ronda vagy, akkor annyi a hátrányod, hogy talán nem vagy elsőre szimpi a csajoknak,de ha megismernek, és jó fej vagy akkor nincs akadály.
Nekem most egy nagyon ronda fiú tetszik. Tudom hogy csúnyább nálam, de mégis elpirulok, ha meglátom.Hogy miért? Mert rohadtul nem számít hogy csúnyább tőlem.
Ui: leszólogatást felejtsd el.
Egy lány
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!