Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nincs párod? TEGYÉL ÉRTE!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nincs párod? TEGYÉL ÉRTE! Mégis mit?

Figyelt kérdés

Annyi észosztást olvasok már arról, hogyha valakinek nincs párkapcsolata, akkor TEGYEN ÉRTE.

Tényleg érdekelne, nem trollkodásból és nem is ellenségesdiből írtam ki a kédést. Pl férfioldalról érdekelne. Mert oké, az ember jól ápolt, kulturált, udvarias. Korrektül viselkedik. Jár emberek közé, ahol elvileg bármikor szóbaelegyedhet nőkkel. Akár társasági programok, akár szórakozóhleyek. Eddig stimmt. De ha ennek ellenére semmi, akkor még mit lehet "TENNI"?

Az ilyen Tinder és egyéb társkeresőktől a hideg ráz ki, régebben próbálkoztam, de ott is csak komolytalanok vannak.

Az érdekel és abban kérek mindenkit, hogy arra válaszoljatok, hogy mégis mit lehet tenni?

2019. jún. 10. 17:42
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
A hogyan ne legyen valaki balfék az egy jó hosszú történet, mivel alapvetően KÉSZSÉGEKRŐL (többes számban), és azok kifejlesztéséről van szó.
2019. jún. 10. 19:40
 12/14 anonim ***** válasza:
74%

Nagyon félreérted ezt. Nem azt jelenti tenni érte, hogy ide vagy oda mész ismerkedni meg nyomulsz a lányokra.

A személyiségfejlesztésről és önismeretről szól. Beszélgethetsz te ezer lánnyal is, ha nulla a személyiséged, rossz a hozzáállásod, nem vagy tisztában magaddal. Senkinek nem fogsz kelleni. Az, hogy tegyél érte azt jelenti, hogy hozd ki magadból a maximumot, ismerd meg önmagad, fedezd fel, hogy milyen jó és rossz tulajdonságaid vannak és alakíts ki egy megfelelő önbecsülést. Enélkül nem fogsz tudni ismerkedni.

2019. jún. 10. 19:42
 13/14 anonim ***** válasza:
12%

A legtöbb esetben ez olyan mint a PIAC.

Felejtsük el azt, hogy ki milyen, van e pénze, vagy autója vagy lakása. És azt is , hogy kedves e tündéri e megbízható minden belső tulajdonságot felejtsünk el, mindent!

Legyen szó mondjuk egy bevásárlóközpontról.

Álljon egymás mellé 40 férfi aki épp vásárolgat.

ÉS egy nőt is odaállítanak, hogy mondja meg, melyiket ismerné meg, melyikkel ülne le beszélgetni.

És nem lesz sok....

Akikről úgy gondolja, hogy korban pont hozzá passzol, marad 30 férfi

Akikről úgy gondolja, hogy kedves arca van....

marad 20 férfi

Akikről úgy gondolja, hogy jóképű is...

marad 5 férfi

Akikről úgy gondolja, hogy testalkatra is megfelelő:

marad 2 férfi...

40 férfiből kb 2 férfinak van esélye leülni vele meginni egy kávét.

És nem állítom, hogy fordítva ez nem így van.

2019. jún. 10. 20:10
 14/14 anonim ***** válasza:
Szerintem azon kívül, amit elmondtál, nem lehet mit tenni. Kérdés persze, hogy az-e a helyzet, hogy tetszenek nők és te nekik nem, vagy nagyon ritkán fog meg valaki annyira, hogy ismerkedni akarj vele? Nekem sincs párom, nagyon szeretnék, de én sem akarok komolytalanokat nézegetni a neten. Azt gondolom, hogy szerencse kérdése, pont annyira, mint mikor teszem azt, szeretnél egy jó munkahelyet, és nagyon ritka az, hogy érdekelne a munka és fel is vesznek rá. Annyit lehet tenni, hogy nézi az ember a lehetőségeket és nyitott rájuk, miközben ad magára, dolgozik/tanul, normálisan tölti az idejét addig is, amíg nincs senkije.
2019. jún. 10. 21:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!