Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kitennél profilképnek egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kitennél profilképnek egy olyan fotót, amin egy olyan pasival/nővel vagy, aki nem a párod, csak azért, hogy féltékennyé tegyél valakit?

Figyelt kérdés
Pl. ugy érzed, hogy nem szeret valaki, és ezzel szeretnéd kiugratni a nyulat a bokorból?
2014. dec. 3. 18:44
 1/10 anonim ***** válasza:
Igen.
2014. dec. 3. 18:44
 2/10 anonim ***** válasza:
Nem, ez egy piti dolog...
2014. dec. 3. 18:45
 3/10 anonim ***** válasza:
Nem. Ez minden, csak nem emberség.
2014. dec. 3. 18:45
 4/10 anonim ***** válasza:

biztos hogy nem

ha olyan képet is tennék ki, amin egy fiú baráttal vagyok, az se azért tenném, hogy bárkit féltékennyé tegyek

2014. dec. 3. 18:46
 5/10 anonim ***** válasza:
Most minek kell gyerekeset játszani? :D
2014. dec. 3. 18:46
 6/10 fahéjas Alien ***** válasza:
65%
Nem. - ez olyan gyenge jellemre utal, én ennél jóval büszkébb vagyok. - meg virtuálisan szerintem szánalmas ily módon provokálni valakit.
2014. dec. 3. 18:47
 7/10 anonim ***** válasza:
csak ha ovisnak érzed magad
2014. dec. 3. 18:48
 8/10 anonim ***** válasza:
inkább irj rá.
2014. dec. 3. 18:50
 9/10 anonim ***** válasza:
32%

Ezzel hogy ugratnád ki a nyulat a bokorból?

Szerintem többet árt mint használ.

Meggyőződésem hogy olyan hogy "féltékenyítés" nem létezik, csakis akkor, ha párkapcsolatban éltek, és hiányt szenved valamelyikőtök.

Ha párkapcsolat nélkül pasizik egy csaj, és nekem a csaj tetszik, akkor értelemszerűen megvárom hogy mi történik.

Tudod ha egy lány képtelen arra, hogy ne pasizzon, vagy ilyesmi, akkor találok mellette mást.

Én évekig szerettem egy lányt, ő is. Kettőnk között az volt a különbség, hogy ő a második randin már csókolózni szeretett volna, én meg nem.

Aztán megismerkedett egy fiúval, akiről azt mondta, hogy "még nincsenek együtt, de ki tudja.." Szándékosan a közelemben, hogy meghalljam.

Ekkor ez még csak féltékenyítés akart lenni.

Aztán hagyott olyan jelzéseket hogy "cselekedj, mielőtt késő lenne, mert ha egyszer elfut a szekér.."

Már mikor kimondta az előbb leírt első mondatot, akkor megharagudtam rá, és kerülni kezdtem. Lefújtam a randit. Nem is értette mi a bajom.

Aztán megint megpróbált közeledni, újra randizni kezdtünk - de én teljesen elölről kezdtem, vagyis az újabb randikon se volt semmi, mert kíváncsi voltam, mi lesz a 2. randi után, ugyanis hiányzott a bizalom.

Megint kép bejött a kérdőjeles pasi.

Ekkor volt az hogy befejeztem, és elővettem a hihetetlenül bunkó énem, azóta kb. 1 évig egymás vérét szívtuk, ők összejöttek, ma meg már csak akkor beszélünk ha nagyon muszáj.

Azért tudja már egy lány hogy én kellek neki vagy sem. Mert ha nem, nincs gond, én túlélem mint mindig mindent...

De azt senki ne várja tőlem, hogyha komoly kapcsolatot keresek, hogy majd 2. randi csók, 3. meg szex.

2014. dec. 3. 19:02
 10/10 anonim ***** válasza:

Azt sem kell elvárni, hogy hetekig, hónapokig várjon rád egy nő.

Ezért biztos nem tenném ki. De ha szingli lennék, és pl egy pasi haverommal csináltunk egy közös képet azt kiraknám. Miért ne? Olyan mintha lány lenne mivel csak barát.

2014. dec. 3. 21:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!