Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt olyan, hogy túlléptél rajta és később felbukkant az életedben és nem tudtad mit tegyél?
Második nagy szerelemem volt, 3 évvel ezelőtt. Egy nyári koncerten ismerkedtünk meg. Esténként találkoztunk 3 héten át sokat beszélgettünk, én annyira belezúgtam a belső tulajdonságaiba a hangjába az illatába, hogy mindent feladtam volna érte.
Tetszettem neki, Amíg azt érezte mennyire kemény és sikeres vagyok de fordult a kocka és a szakadék szélére kerültem sok minden miatt, szó szerint minden összeomlott körülöttem.
----
Probáltam leplezni előtte de megérezte rajtam a beszélgetések során, és pár nappal később kijentette nem akar megbántani, de vissza kell mennie a városba, megszólalni nem tudtam úgy szíven hasított és azt mondta, úgy is lesz más barátnőm.
Eleinte még beszéltünk facebookon, aztán nem olvasta el direkt, koptatás tudom (de ez fájt a legjobban)
Még most is kristálytisztán emlékszem, hogy
útoljára szorosan megölelt és enyhe mosolyal nézet utánam.
2 hónapig tottál ko-voltam, 2 hétig esténként potyogtak a könnyeim miatta, aztán lassan feldolgoztam.
----------------------------
3 ével később a minap szemben jött velem az utcán, potyogtak a könnyei és lesett a táskája, nem ismertem fel én csak ismeretlenül szóltam oda.
Ö enyből megismert és a nyakamba borult, egy sarki kávézóban kötöttünk ki elmesélte, hogy mennyire jó engem újra látni és nem gondolta volna ennyire megváltozok pozítív irányba. És nem akart megbántani akkor de a család és kora miatt kellett véget vetnie ennek velem.
Akkor ő 15-16 éves volt és meg 23.
Nem hittem el neki, mert válaszolni azért csak lehetett volna ha annyira akarja.
Jót beszélgettünk megadta a számát, de eszembe jutott az útolső mondatai akkor és eldobtam. Nem hívtam és most facebookon írogat...
Az útobbi 3 évben a csalódásom elől a munkámba temetkeztem 10-12 órákat toltam le és annyira beleéltem magam az egyedül jó és semmi bajom nem lehetbe, hogy elefedkeztem élni.
Volt egy csodaszép barátnőm utána de nem tolerálta, hogy nekem a függetlenség is annyira fontos, mint ő.
26/F
Csak a kérdést olvastam el.
Igen, volt olyan, hogy felbukkant. Ráb#sztam az ajtót, csak új zörgött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!