Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki hogy van vele: hiszel abban vagy sem, hogy minden embernek, aki megfordul az életedben, oka van és tanulsz tőlük valamit?

Figyelt kérdés

Még akkor is, ha nem jöttetek össze, nem túl jól váltatok el stb...?

Kor és nem is jöjjön!

2018. márc. 15. 22:54
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Az esetek többségében igen.
2018. márc. 15. 22:58
 2/19 anonim ***** válasza:
100%

Igen, én hiszek ebben, hogy mindennek megvan az oka, függetlenül attól, hogy jól vagy rosszul váltunk el. Csak rajtunk múlik, hogy mit vonunk le belőle, meg valahogy az embernek tapasztalatokat kell szereznie és ebbe beletartoznak a rossz tapasztalatok is, mert valamihez kell viszonyítani a dolgokat.

25N

2018. márc. 15. 23:01
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Mindenképpen igen! :)
2018. márc. 15. 23:02
 4/19 A kérdező kommentje:
Rosszul tettem fel a kérdést: van-e értelme ezeknek a "találkozásoknak", ha úgysem sül ki belőle semmi, ami előrevinné a lelket?
2018. márc. 15. 23:04
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
Hogyne lenne értelmük.Mindegyikből tanulunk valamit, független attól hogy alakul, vagy nem alakul...Változik,kialakul ezek miatt egy bizonyos értékrend. 42/N
2018. márc. 16. 00:10
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
Mindennek van valami oka vagy értelme, csak sokszor időbe telik mire rájövünk arra, hogy mi volt az. Másrészt meg ha úgy gondolod, hogy valaminek nincs semmi értelme, arra meg nem érdemes időt pazarolni.
2018. márc. 16. 00:13
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
Én ebben nem hiszek, hanem tudom.
2018. márc. 16. 00:29
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
Az, hogy valamit tanulsz egy kapcsolatból, az nem ok, hanem következmény. Ami kis világunkban az ok van előbb, aztán a következmény. Persze oka is van egy kapcsoltanak, pl. hogy éppen akkor fogyott el a kenyér, amikor ő is kalácsért ment a kisboltba.
2018. márc. 16. 00:44
 9/19 anonim ***** válasza:
75%

Nekem nincs lelkem, mert egy robot vagyok. :)

Mindenkiben akiben megfordultam, okom volt rá. :D F

2018. márc. 16. 01:28
 10/19 anonim ***** válasza:
100%

Nem hiszek predesztinációban, de abban igen, hogy minden helyzetben ott a lehetőség arra, hogy valami jót hozz ki belőle, vagy tanulj belőle, vagy kapcsolatot építs (most nem párkapcsolatra gondolok, hanem az amolyan "jó, ha ismersz egy ilyen embert" kapcsolatokra), vagy információkhoz juss, tulajdonképp bármiről. Én szeretem hallgatni az embereket és szeretem kiismerni őket. Óvatos vagyok, így sosem úgy megyek neki senkinek, hogy pl tőle kapcsolatot akarok. Csak megnézem, mint a svédasztalt, hogy hogy él, hogy működik, hogy jutott el idáig, mit csinál, hogy gondolkodik, "mire lehet jó". Aztán ha megtetszik, ahhoz mérten ismerkedek vele meg jobban és ahhoz mérten bánok vele valahogy, hogy mit szeretnék tőle, ha szeretnék tőle egyáltalán bármit. A többség olyan "egyszer megismerős" ember, akivel nem szívesen töltenék időt és nem szívesen engedném magamhoz közel, mert valami fontosabbtól vinné az energiát.

De igen, sok randialanyommal önmagában a randi miatt is jó volt találkozni, eleinte azért, hogy jobban megszokjam a szituációt és jobban tudjak emberekkel beszélgetni, majd a tapasztalataik, viselkedésük, reakcióik megismerése miatt. Minél többet foglalkozol emberekkel, annál jobban megismered magadat is rajtuk keresztül.

22N

2018. márc. 16. 03:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!