Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg igaz, hogy 30 alatt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg igaz, hogy 30 alatt a férfiak futnak a nők után, mert "értéktelenebbek", utána meg mindez megfordul?

Figyelt kérdés

Megihletett az egyik válasz egy előző kérdésnél. Viszont baromi sok igazság lehet ebben az ábrában.

[link]

Tényleg nem ismerek egyetlen 30 feletti férfit sem akinek gondot okozna a társkeresés és a barátnő/feleség szerzés. Nem ismerek senkit aki férfi és 30 fölött egyedülálló lenne, legtöbbször jóval fiatalabb nőkkel vannak együtt. Viszont a 20as korosztályban annyi egyedülálló pasit ismerek, hogy a Dunát meg lehetne rekeszteni velük kétszer is. Csajt viszont a 20as korosztályban, nem is ismerek olyat aki totál egyedülálló lenne, legfeljebb olyat akinek már rossz a kapcsolata... érdekes.

2017. aug. 15. 18:46
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
85%

Ne szórakozz már. :( Annyian és annyiféleképp cáfolták már meg ezen az oldalon is ezt az ábrát, nézz egy kicsit utána.

Aki 30 alatt balek, az 30 felett is balek marad, legfeljebb össze tud szedni egy-két naiv tinit egy használtautóval meg egy kuponos wellness hétvégével, drasztikus változásokra nem kell gondolni.

Én 23 éves alacsony férfi vagyok, elvileg a nők most érnek a legtöbbet a táblázatod szerint mégsem érzem azt, hogy futnom kellene utánuk. :) Tény, hogy látszik rajtam az edzés, ízlésesen öltözködöm és összefüggő, ápolt borostám van, de kétlem, hogy ahogy betöltöm majd a 30-at, hirtelen mégtöbben akarnak majd.

2017. aug. 15. 18:54
 2/29 anonim ***** válasza:
36%

Huszas nőként is úgy látom, van benne valami.

Nálam napi szinten próbálkoznak a pasik (nem mintha szépségkirálynő lennék, viszont munkámból adódóan napi többszáz emberrel találkozom, szal "nagy számok törvénye" vagy mi....), mert fiatal vagyok, és puncim van. Idősebb koleganőmnél már más a helyzet. Néha már várom, hogy én is idősebb legyek végre, és ennek köszönhetően leakadjanak rólam. xD

2017. aug. 15. 18:55
 3/29 anonim ***** válasza:
64%
Gondolom vidéki vagy, mert én meg nem ismerek fővárosi fiatal, csinos nőt, aki ne valami korabeli helyes sráccal lenne együtt. Ellenben volt váci ismerősöm 20 évvel idősebb pasival, meg egy másik vidéki szintén valami öreg fószerral. Ellenben van 1-2 30 feletti budapesti szingli pasi ismerősöm. A lányok körülöttem mind korabeli férfiakkal vannak együtt, eszem ágában sem lenne nekem sem összejönni valami 30 felettivel.
2017. aug. 15. 18:55
 4/29 anonim ***** válasza:
73%

Logikusnak tűnik, hogy a nőkben bent van a gyerekvállalási ösztön. Ahhoz meg sok pénz kell, így 30+ látják csak férfiaknak, mert velük képesek gyereket nevelni anyagilag stabilan.

Persze nem vagyok ebben biztos, de ha tényleg így van, csak ez lehet az egyetlen ok.

2017. aug. 15. 18:56
 5/29 anonim ***** válasza:
46%

Amúgy meg a tinilányok között jobb vagyok bármelyik 38 évesnél, bármiben fogadnék. :D Ráadásul a huszonéves lánybarátaim többsége egyedülálló.

2017. aug. 15. 18:57
 6/29 anonim ***** válasza:
73%

Amúgy meg kinőttem abból, hogy más embertől várjam a biztonságot akkor, amikor elköltöztem otthonról és elkezdtem dolgozni. Felőlem menőzhetnek nekem a férfiak az egzisztenciájukkal, majd én is visszamenőzök nekik a lakásommal és a saját fizetésemmel, amiből egyedül is tudnék gyereket nevelni, mielőtt röhögve lekoptatom őket.

Nekem társ kell, nem pótapuka, családot csakis velem nagyjából egyidős sráccal alapítanék.

2017. aug. 15. 18:59
 7/29 A kérdező kommentje:

Hát igen, a bőség zavarában szenvedsz mint a legtöbb fiatal nő :D Rohadt magas a társkeresési értéke egy fiatal nőnek, úgy látom, hogy a nők értékét nagyrészt a fiatalsága és a szépsége határozza meg. A külső igenis számít egy férfinál is, de közel sem csak az határozza meg, rengeteg más tényező is van, ráadásul a kor előrehaladtával egy férfi csak egyre férfiasabb lesz, a nő meg lelankad, elhízik, és egyszerűen elveszti a szexuális vonzerejét.

2017. aug. 15. 19:11
 8/29 anonim ***** válasza:
100%
Aki jól tartja magát és normális,az vagy könnyebben,vagy sok küzdelem árán,de idővel talál párt.Tök mindegy,hogy húsz éves vagy negyven.Csak nyilván a kor előrehaladtával az esélyek is fogynak.Akinek meg negyven évesen húszas nője van,az olyan is.Valami felszínes,gyúrós tahó általában egy barátnője korabeli tragaccsal.Vagy éppen pont virítja a lóvét,aztán villog valami agyhalott szőkével.Egyébként meg szerintem is lúzer marad,aki húszévesen is az.Negyven felé már az a kör is beszűkül,ahol ismerkedhet.
2017. aug. 15. 19:13
 9/29 anonim ***** válasza:
100%

Rengeteg programozó/mérnök van egyedül 30 felett kicsit többre futja mint egy használt autó :)).

De lehet akármid pénzért max. egy szaj*át lehet összeszedni.

2017. aug. 15. 19:15
 10/29 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, látszik mennyire korlátolt vagy, csak arra reagálsz, ami beleillik a szűk kis látókörödbe.

Ma este úgyis megyek be a városba, annyira kipróbálnám, hogy egy átlagos 38 éves férfi és én odamegyünk egy fiatal lányhoz, és mit reagál rá. 10-ből 9 engem választana, pedig introvertált is vagyok ráadásul. :D

2017. aug. 15. 19:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!