Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha ötkor vége a munkaidőnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha ötkor vége a munkaidőnek utána hol és hogy lehet jó csajokat felszedni?

Figyelt kérdés
2017. aug. 1. 16:16
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Azt internet 0-24ben mükszik. Máshol nem tudom. Ezen én is sokat gondolkozok.
2017. aug. 1. 16:18
 2/11 anonim ***** válasza:

Miért? d.u. 5 után megszűnnek létezni?

nem tudom, én rengeteg szép nőt látok az utcán, boltban, könyvtárban, stb.stb. 5 után is.

2017. aug. 1. 16:25
 3/11 anonim ***** válasza:
Maradj bent túlórázni!
2017. aug. 1. 16:48
 4/11 anonim ***** válasza:
A "jó csajok" 1 milliárd % h foglaltak.
2017. aug. 1. 17:27
 5/11 anonim ***** válasza:
Mekkora lúzer 😂😂
2017. aug. 1. 18:09
 6/11 anonim ***** válasza:
Utcán leszólítod (ha szingli, ő is valószínűleg épp hazafelé tart melóból/suliból/edzésről a sorozataihoz és a macskájához, vagyis ezzel máris kiszakítod az unalmas hétköznapokból), hétköznap estefelé kávézókban és hasonló helyeken, hétvégén bulikban (de Pesten hétköznap is vannak bulik, ha lemész 1-2 órára, még nem leszel másnap kialvatlan), egyéb rendezvényeken (pl. kiállítások), illetve az említett netes opció is működik.
2017. aug. 1. 18:29
 7/11 anonim ***** válasza:

Nos Kérdező, ott kezdődik a mese, hogy a jó csajokat a külsőddel és a pénzeddel tudod megfogni. Minden mást magasról leszarnak. Plusz még versenyezned kell egy csomó más jóképű és pénzes fazonnal is & reménykedni. Tehát ha nem vagy extrém jóképű vagy kőgazdag, akár bele se fogj, meg csak pofáraeséseket fogsz kapni.

Helyileg egyébként a bulinegyedeket, szórakozóhelyeket javaslom. A discokban ,fesztiválokon, tömegrendezvényeken szoktak tobzódni ezek az üresfejű kikent plázacicák.

Utcán leszólítgatni pedig igencsak pronyó dolog, ezt mindenképp mellőzd.

2017. aug. 1. 20:59
 8/11 anonim ***** válasza:

#7 Mert csak az üresfejű, kikent plázacicák léteznek?

A normális lányok meg ássák el magukat, köszi:D

2017. aug. 1. 21:11
 9/11 anonim ***** válasza:

#8, a Kérdező direkt leírta a fejlécbe, hogy JÓ csajokra gondolt. Tehát átlagon felüliekre. Azoknak pedig a bő 99%-a tipikus plázacica.

Ha csak simán csajt akarna fölszedni, nyilván tágabbak lennének a lehetőségei. Ne engem hibáztass, én csak a kérdésre válaszoltam...

2017. aug. 1. 21:14
 10/11 A kérdező kommentje:
Akkor ha pénzre meg jóképűségre mennek, és mondjuk nem vagy jóképű, de van a bankkártyádon 500 ezer Ft, akkor a plázában, vagy discoban, vagy a neten hogy szedsz fel egy jó csajt?
2017. aug. 2. 11:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!