Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg igaz, hogy 30 alatt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg igaz, hogy 30 alatt a férfiak futnak a nők után, mert "értéktelenebbek", utána meg mindez megfordul?

Figyelt kérdés

Megihletett az egyik válasz egy előző kérdésnél. Viszont baromi sok igazság lehet ebben az ábrában.

[link]

Tényleg nem ismerek egyetlen 30 feletti férfit sem akinek gondot okozna a társkeresés és a barátnő/feleség szerzés. Nem ismerek senkit aki férfi és 30 fölött egyedülálló lenne, legtöbbször jóval fiatalabb nőkkel vannak együtt. Viszont a 20as korosztályban annyi egyedülálló pasit ismerek, hogy a Dunát meg lehetne rekeszteni velük kétszer is. Csajt viszont a 20as korosztályban, nem is ismerek olyat aki totál egyedülálló lenne, legfeljebb olyat akinek már rossz a kapcsolata... érdekes.

2017. aug. 15. 18:46
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
100%

18#

A legtöbb esetben a 20-as kiscsaj csak a pénzre megy és/vagy csak szórakozik.

Apuci lelép a friss puniért.

Csakhogy a való életben itt nem ér véget a történet!

A legtöbb esetben a csajszi lelép, és a 40-es pasi ott marad a viszkető farkával, meg a gyerektartással. Láthatás alatt, két kiskorú utánfutóval meg nem egyszerű becsajozni.

Közben a 40-es milf kivirul, ad magára, és maximum két évvel válás után már újra együtt él egy pasival.

Egyre gyakoribb, hogy ráadásul fiatalabb pasival, aki beleunt, hogy éretlen, pénzéhes plázacicák után fusson. Inkább kiköt egy érett, 30 feletti nő mellett, aki tud nokedlit szaggatni. ;)

Nagyon, nagyon összetett dolog, hogy ki kivel és miért jön össze.

Arra általában egyszerű a magyarázat, ha valaki nem kell senkinek.

De ha 30 alatt, szexuálisan, egészségügyileg, erőnlétileg a csúcson nem talál egy pasi partnert, akkor 30 felett sem fog.

Még a hollywoodi szupersztárok között se tudsz egy olyan férfit se mutatni, aki jobban néz ki 40 évesen, mint 25 évesen. Olyat igen, aki a korához képest vagy az átlaghoz képest jól néz ki, de olyat, aki szexibb, mint a fiatal önmaga, nem találsz.

2017. aug. 15. 20:22
 22/29 anonim ***** válasza:
100%

"A válások 90%-a amiatt van, hogy a nő "elértéktelenedett", a férfi pedig felértékelődött, és jobbat, fiatalabbat akar nőből."

Na, neked sehány évesen nem fog eljönni a megváltás. Egyszerűen fingod sincs arról, hogy egy párkapcsolat miről szól, mivel jár, mennyi munka van benne és mi vezet esetlegesen a felbomlásához.

2017. aug. 15. 20:25
 23/29 anonim ***** válasza:

Milyen érdekes Kérdező, hogy az én válaszaimra továbbra sem reagáltál. :D

2017. aug. 15. 20:28
 24/29 anonim ***** válasza:
98%

Kérdező; akkor most pontot tettél egy régi vitára.

Ezek szerint a válások 90%-ának a férfi hűtlensége az oka. A maradék 10% az, ahol családon belüli erőszak, alkoholizmus, anyagi probléma, vagy a nő hűtlensége az oka.

Tehát: (majdnem) minden férfi hűtlen disznó, aki eldobja a gyereket is az új pináért.

Érdekes ezt egy férfitól olvasni.

Büszke lehetsz a véleményedre.

2017. aug. 15. 20:50
 25/29 anonim ***** válasza:
17%
Csak a személyes, szűkebb környezetemet átnézve igaz. Egyetlen egy huszonéves lányt ismerek, akinek nincs senkije egy ideje, az összes többi foglalt. Míg egy rakás normális, dolgozó, érdekes srácnak nincs senkije, csak 1-2-nek van kapcsolata. Ez mind a huszonéves korosztályban van. Szóval a személyes tapasztalataim alapján ez így van. Hogy más mit tapasztal...?
2017. aug. 15. 21:04
 26/29 anonim ***** válasza:
91%
Kérdező, anyám 25 éves volt, amikor születtem. Pedagógus, és évekig volt osztályfőnök. Egyszer, húszas éveim közepe felé bementem segíteni neki osztályfarsangra (akkor általános iskola 3-4. osztályt vitt). Az egyik szülő, mikor megtudta, hogy a lánya vagyok, és hogy mennyi idős, csodálkozva megjegyezte, hogy nem gondolta, hogy a tanító néninek ekkora gyereke van, mert sokkal fiatalabbnak látszik. :-)
2017. aug. 15. 21:20
 27/29 Diavolino44 ***** válasza:
93%

Jah mar ertem, szoval akkor te vagy az aki folyamatosan hangoztatja, hogy a noknrk csak az fontos mennyi a penzed, s ez a diagramm tokeletesen alatamasztotta ezt.

Uh, akkor ez most nagyon sziven utott, amit irtam, ugye?

Annyira latszik, hogy itt a legtobbnek azert nincs csaja, mert luzer, mint te is kerdezo, s probalja magyarazni a bizonyitvanyat. Nekem aztan edes mindegy hiszel-e nekem vagy sem. En ezt tapasztalom/tapasztaltam. Nem szeretem az elmeleteket, veled ellentetben.

De, hogy valami hasznosat is irjak. Ket fele tipusu ferfi van amit a nok keresenek. Nyilvan ha az eg ugy adja, akkor ez egy szemelyben a tokeletes ee ez ritkan esik meg. Az egyik az altalad favorizalt "provider" akinek van penze, s jo partyinak szamit hazassag szempontjabol. S van a lover tipus, a rosszfiu, aki meg ha csoro pizzafutar akkoris megkapja a noket, legalabb szexre. Az a szomoru helyzet, hogy azert nincs csajod mert egyik kategoriaba sem tartozol. Ilyeneket hivjak selejtnek. ;)

2017. aug. 15. 23:49
 28/29 anonim ***** válasza:

Értéktelen idősebb nők értéktelen férfiakkal...jót nevettem. Tudod, egy Johnny Depp fiatalon és idősen is jó pasi, a szomszéd Géza meg fiatalon sem volt az és most még inkább nem az....

Az hogy a korral milyen lesz,a személytől függ, nem a nemétől és az évek számától.

A másik: lehet, hogy egy jóképű srác, pláne akinek valamilyen papírja van, értékes, de nem az én szememben. Az emberi értéket nem ezek határozzák meg. Negyven éves elvált anyuka vagyok, rajtam is van kb 10 kiló felesleg, de 25-55 között válogathatok a jelentkezőkből. Ha nem komoly kapcsolatot akarok. Mert ha azt,akkor valóban szűkül a kör, csak hogy azért, mert akkor ugye a milfről ábrándozó, nálam fiatalabb srácok kilőve, illetve akkor már olyan belső értékek a fontosak amik megint személy függők és nem a korral, nemmel járnak feltétlenül. Nekem egy sármos, 45-50-es pasas többet jelent mint egy fiatal, de ha az illető húsz éves pipik után fut, nem értékes ember számomra. Tehát semmiképp sem lennék együtt olyannal aki számomra nem értékes ember, és nem érdekel az általad piacként jellemzett társkeresési zóna, ahol ugye a nőnek szépnek és fiatalnak kell lenni a férfinek meg gazdagnak és középkorúnak és kész. Van még átmenet és vannak még normális emberek akik a másik egész személyét nézik.

2017. aug. 16. 11:56
 29/29 anonim ***** válasza:
28-as, a kérdezőhöz hasonlók, akik ilyen teóriákkal, meg kategóriákkal jönnek életükben nem láttak még párkapcsolatot és halvány fogalmuk sincs arról, hogy azok micsodák, meg hogyan alakulnak ki, mi kell hozzá, mitől maradnak meg stb. Csak gyártják a hülyébbnél hülyébb elméleteket arra, hogy nekik miért nem jön össze senki, de majd x év múlva magától miért fog (de nem fog, csak majd akkor is meglesz a magyarázat, meg a nyugtató szöveg, hogy majd x év múlva már tényleg...)
2017. aug. 16. 12:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!