Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg igaz, hogy 30 alatt a férfiak futnak a nők után, mert "értéktelenebbek", utána meg mindez megfordul?
Megihletett az egyik válasz egy előző kérdésnél. Viszont baromi sok igazság lehet ebben az ábrában.
Tényleg nem ismerek egyetlen 30 feletti férfit sem akinek gondot okozna a társkeresés és a barátnő/feleség szerzés. Nem ismerek senkit aki férfi és 30 fölött egyedülálló lenne, legtöbbször jóval fiatalabb nőkkel vannak együtt. Viszont a 20as korosztályban annyi egyedülálló pasit ismerek, hogy a Dunát meg lehetne rekeszteni velük kétszer is. Csajt viszont a 20as korosztályban, nem is ismerek olyat aki totál egyedülálló lenne, legfeljebb olyat akinek már rossz a kapcsolata... érdekes.
"férfi csak egyre férfiasabb lesz, a nő meg lelankad, elhízik"
Szerinted aki figyel a testére 20-on évesen, az 30 évesen nem fog? És aki csak tesped, az csupán az idő múlásától jóképű lesz? Annyira kár, hogy nem láthatom a fejedet, mikor nem jön be ez az álmod.
Egy 35 eves csinos no es egy 35 eves sarmos pasi kozul meg mindig a no melle tennem le a voksom. Soha nem lesz az, hogy a nok futnak a ferfi utan. Bizonyos ferfiak utan futnak, de azoknak egy olyan erteket kell kepvieselnie, s nagyjabol mindegy hany eves. Pl egy apu-testu, informatikus akinek a hobbija a wow es a sorozatnezes nem kepvisel tul nagy sexual market valuet. Egy 20 eves srac, aki sportol, egyetemen jol teljesit, s egyfolytaban arrol aradozik, milyen tervei vannak a jovoben az fogja.
Oksa, persze ertem en, vegyunk egy sracot 22 evesen s 34 evesen. Igen ha minden jol megy akkor konnyebb lesz a helyzete, de azert ne gondolj megvaltasra. Az en peldam, 18 evesen az elso baratnom szanolombol jott ossze velem, most 32 vagyok, s egy ideje egyedul, de nem jelent kulonosebben gondot, a tarskereses, igaz, en elegge belemelyedtem a temaba, s most direkt vagyok egyedul, nem azert mert nincs csaj aki leallna velem. Elvezem az eletet. Utazgatok, csajozok, uj baratok,uj hobbik, a francnak se kell most tartos kapcsolat.
Ebben a forumban szeretik, tagadni a dolgot, de en mivel sokat szocializalodok, igy ez szamomra egy teny, nem vita targya. Sajnos a harminc felett a nok erteke leerteklodik, de szerintem ezt ok sajat maguk teszik. Harmincas csajokbol haremet tarthatnek ha mindegyiktol akarnek valamit. Kis gyerekes harmincas egyedulallo anyuka, meg mar majdnem a fut utanam kategoria.
Ez nettó baromság!
18-20 évesen, 10 kiló felesleggel a kutyának nem kellettem. Örültem, hogy sikerült valakivel összejönni. De le kellett dolgozni a feleslegem, hogy normális pasit találjak.
Aztán válás után, 32 évesen, két gyerekkel, és újra 10 kg felesleggel biztos voltam benne én is, hogy most még úgyse kellek senkinek.
Ehhez képest nagyon sok pasit érdekeltem, 25-45 éves korig. Minden ujjamra találtam volna egyet.
Egyáltalán nincs olyan, hogy 30 felett hirtelen fordul a kocka. Ti jöttök ezzel a férfitöbblettel mindig. A többlet megmarad, csak eltelik 10 év. És ez alatt majd felnő egy olyan fiú generáció, aki 12 évesen már gyúr meg fél órát tollászkodik reggel, és az élteti, hogy hányan követik Instán.
Labdába se rúgtok mellettük a 20-as csajoknál. :)
Ettől persze még lehet, hogy eljön az az időszak, mikor a nők lesznek többen. Állítólag a nyugdíjas klubban a vén tyúkok körbeugrálnak minden özvegy öreg kakast, akinek még heti egyszer feláll. :)
#13-as
A válaszod nem volt más mint egy üres okoskodás, ami ráadásul jó sok baromságot hordozott magában.
Megnézném kinek magasabb a sexual market value-ja egy 1M forintot kereső 35 éves IT fejlesztőnek, vagy egy 35 éves pizzafutárnak pár száz forintos órabérrel. Még akkor is ha kvázi sokkal jobban néz ki az utóbbi, akkor sem adnék neki túl sok értéket.
Egyébként meg ne elméleteket gyárts, hanem bizonyítsd be!
Tele a világ 30-as, szingli nőkkel, akik futnak a kuki után. Mi tart vissza, hogy kikezdj velük? Dugni jók, nem?
aki ábrákat mutogat az emberi kapcsolatok megértéséhez--- áhh, meg se nézem.
nem, nem leszer szupermen, ha betöltöd a 30-at. a jó energia és a jó nők, élmények nem fognak varázsütésre beköltözni az életedbe.
Szinglivel nincs tele, viszont jóval értéktelenebbek a piacon és jóval értéktelenebb férfiakkal vannak párkapcsolatban. Továbbá a válás is már csak évek kérdése a legtöbbnél, mivel mire 40 éves lesz, a pasinak hirtelen viszketnie kezd a farka a 20as csajokra, és láss csodát talál is magának olyat. A válások 90%-a amiatt van, hogy a nő "elértéktelenedett", a férfi pedig felértékelődött, és jobbat, fiatalabbat akar nőből.
Nem furcsa, hogy még egy utolsó ápolatlan 50 éves alkoholistának is van párja a kocsmából? Ez erre vezethető vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!