Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt olyan ffi az életedben akivel nem maradtál együtt mégis évek távlatából ugyan úgy eszedbe jut méha?
Nekem van pedig mondhatom klassz életem van szuper társsal. Persze nem 0-24gondolok rá csak néha néha, de akkor egy nagyon furcsa érzés kap el.
Lehet ez csak azért van mert nem jött össze vagy mert első szerelem volt,a mai énjét már nem is ismerek ő sem az enyémet,tudom,hogy nem működnénk valószínűleg,mégsem tudom egy életre elfelejteni teljesen.
Mit gondoltok erről,van ilyen az ember életében és ezt elkell fogadni vagy nem véletlen,hogy nem tudom elfelejteni?
Liza te vagy?
Ne keseregj pasi miatt inkább nézd a következőt
Volt.
Az egyik egy buliban megismert srác, akivel aznap éjszaka táncoltunk, beszélgettünk, csókolóztunk és kész. Máig érzem a számon a csókja ízét, ha felidézem :D
A másik meg a bartánőm bátyja, akivel végül csak flörtölgettünk, aztán mikor megismerte a feleségét csak haverok maradtunk.
Van.
A mai napig nagyon jó rá gondolni, kicsit újra érezni. 🙂
Ennek 3 éve lassan. Mások lettünk. Vagyis én. Nem működne szerintem ismét. Viszont biztosan jót tudnánk dumálni. Az hiányzik a legjobban. Sokáig tartott mire elmúlt a nagy szerelem iránta, de mindig előkelő helye marad a szívemben. Nyomot hagyott bennem és ezt megőrzöm mert számomra nagyon jó érzés. Hogy ő bennem megmaradt, egy kis darabja. 🙂 Bocsi, ha túl nyálas. De tényleg így érzek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!