Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hol tartasz az életedben így...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol tartasz az életedben így a 20as éveid végén a 30as eveidben?

Figyelt kérdés

Mit értél el család,munka és egzisztencia..

30f

2018. jún. 22. 15:13
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
26%
A karrierem építem, nők terén pedig elég tapasztalatot gyűjtöttem ahhoz, hogy megtanuljam kezelni őket. Örülök, hogy nem fognak kisemmizni 30-40 éves koromban és örülök, hogy úgy kapom meg a szexet, ahogy akarom.
2018. jún. 22. 15:16
 2/15 anonim ***** válasza:
66%

Kint fuvarozom (mindig soffor akartam lenni),lassan beindul a sajat valalkozas. Van egy 4evea lanyom. Jo kaocsoltaom.

Jo kocsi,sajat lakas amin meg auert van hitel.

N26

2018. jún. 22. 15:23
 3/15 anonim ***** válasza:
55%
Az #1-es válaszom lepontozása valami beismerő vallomás akar lenni? :D A válaszom melyik része nem volt hasznos a kérdező számára?
2018. jún. 22. 15:24
 4/15 iamaveryniceguy ***** válasza:
94%

28 évesen:

Voltak komoly és kalandozós kapcsolataim is.

A munkámat szeretem, jó is vagyok benne és remekül megfizetik.

Saját (kistörlesztős) lakásom van, ami pár év és teljesen az enyém.

Nincs semmi hiányérzetem semmivel kapcsolatban.

Boldog vagyok.

Párom nincs jelenleg, de nem is vágyok rá. Most kvázi csak a tökéletes nő léphetne be az életembe, a többiekre nem vagyok kíváncsi (csak szex terén, amivel nincs is baj).

Ott tartok az életemben, ahol tartani akartam.

2018. jún. 22. 15:32
 5/15 anonim ***** válasza:
20%
Jó családból szàrmaznak. Van egy kertes hàzam medencèvel. Buliról bulira jàrok. Élvezem az èletet. Csak nehèz kiszúrni az aránylásokat. Pozitívum hogy mindegyiket megkapom. 28 éves vagyok.
2018. jún. 22. 15:36
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

30 évesen, 11 éve járok egyetemre, nemsokára doktorálok. Nem emlékszem, hogy milyen terveim voltak az érettségi idején, de úgy saccolom, hogy semmi. Csupán tengődtem. Továbbtanulni kötelező volt, úgy ahogy megtakarítani is.

Jellemzően nem vagyok egyedül, és ha az 1-2 éves kapcsolatok tartósnak számítanak akkor abban is vállalható vagyok, bár gyermekem még nincs.

A munkám igazából a hobbim, a felsőfokú tanulmányaimhoz nem sok köze van, talán érintőleges. Viszont szeretem és jó ez így.

2018. jún. 22. 15:58
 7/15 anonim ***** válasza:
94%
29éves nő vagyok. Van egy fél éves kisfiam egy kertes hàzunk, egy közép kategóriàs autónk. Eddig nem volt szükségünk hitelre, most màszunk bele, hogy tudjunk nyitni egy büfét. A férjemmel jó kapcsolatunk van.
2018. jún. 22. 16:03
 8/15 Krúdy Gyula ***** válasza:
91%

28 éves pasi vagyok.

- villamosmérnök

- gyárban műszakvezetőként dolgozom

- jó fizu

- menyasszony (lassan gyerekek)

- lakásra gyűjtök

- médium is vagyok, vagy szuperhős. Ahogy tetszik.

2018. jún. 22. 16:44
 9/15 anonim ***** válasza:

Jelenleg új munkahelyet keresek mert a mostani már kezdi teljesen hazavágni az idegrendszeremet, a sok sok kreténnel és retardálttal.

5 hónapja ismertem meg egy hölgyeményt akinek van egy 4 éves kislánya, egyenlőre minden jól alakul vele kapcsolatban.

De az időm nagy részében egy idegroncs vagyok ha senki nem lát.

Talán elmúlik lassan.

32/f

2018. jún. 22. 18:53
 10/15 anonim ***** válasza:

32 éves férfi vagyok.

Család: jelenleg egyedülálló vagyok, hogy van e gyerekem azt nem tudom, ezt csak a nők mondhatják biztosra.

Munka, egzisztencia: szeretem a munkám, munkahelyem, jól keresek, jó a munkahelyi légkör. Informatika.

2018. jún. 22. 22:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!