Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hol tartasz az életedben így...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol tartasz az életedben így a 20as éveid végén a 30as eveidben?

Figyelt kérdés

Mit értél el család,munka és egzisztencia..

30f

2018. jún. 22. 15:13
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

saját termékeimet áruló vállalkozásomat kezdem és európai / globális websopot akarok építeni.egész életemben babráltam valamivel és bár érdekelt a marketing,pénz része is mostanra kiderült nem figyeltem mégsem oda rá kellően.hozzá kell tenni

nulla családi háttérrel indultam és az állam fiatalok kreatívitását és vállalkozást segítő programok is gyengék.

a céges karrier a seggnyalóknak való hogy ők is tovább csicskáztathassák az alattuk lévőket,idióta dogmákban robotoló

marhák hierachiájában.

lényegében minden lehetőség csak a gazdagokat segíti,de ha szétnéz az ember bármit meg lehet oldani.szóval előre gyerekek.csináljatok saját céget,saját termékeket.ne sínylődjetek majmok között.38/f

2018. jún. 23. 12:35
 12/15 anonim ***** válasza:
I am God:D
2018. jún. 29. 20:26
 13/15 anonim ***** válasza:

Nem ott tartok,ahol terveim szerint kellene.A szüleim tartozásainak a rendezése elég sok pénzembe és időmbe került.

Néhány évig egy multinál dolgoztam ahol egy elég nagy projektet akartak rám bízni,amiből nem kértem(amúgyis volt ott 1-2 ember akit utáltam),szóval felmondtam mert egy barátom ajánlott egy munkát,azóta is ott dolgozom.

Saját lakásom nincs.4 éve van barátnőm akivel együtt élek.

Per pillanat próbálom képezni magam és kinéztem egy szakirányt amit jövőre szeretnék elkezdeni felsőoktatásban.

28/F

2018. jún. 29. 20:46
 14/15 anonim ***** válasza:
27 éves nő vagyok. Szeretem a munkámat, megbízható baráti köröm van. A szerelem terén elég esetlen, szerencsétlen de majd jön mikor jönnie kell. Nem sürgetem. Elégedett vagyok azzal ahol tartok, kreatív hobbim van. Nincs kacsalábon forgó palotám de nem is kellene, amire szükségem van azt meg tudom teremteni magamnak és ez elég.
2018. jún. 29. 20:55
 15/15 anonim ***** válasza:

"Hol tartasz az életedben így a 20as éveid végén a 30as eveidben?"

A negyveneseknél.

2018. jún. 29. 22:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!