Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Kivel osztod meg az érzéseid,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kivel osztod meg az érzéseid, ha nincsen párod?

Figyelt kérdés
2019. jan. 30. 20:34
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
39%
Én általában senkivel sem osztom meg, elfojtom őket.
2019. jan. 30. 20:36
 2/13 anonim ***** válasza:
48%
Egy részét a barátnőmmel, a többit pedig magamban tartom, már megszoktam.
2019. jan. 30. 20:36
 3/13 anonim ***** válasza:
Senkivel. Nincs erre alkalmas ember a környezetemben.
2019. jan. 30. 20:46
 4/13 anonim ***** válasza:
Senkivel, halmozódnak csak.
2019. jan. 30. 21:05
 5/13 anonim ***** válasza:
A képzeletbeli barikkal.
2019. jan. 30. 21:43
 6/13 anonim ***** válasza:
61%
Anyukámmal.
2019. jan. 30. 21:45
 7/13 anonim ***** válasza:
18%
Nincsenek érzéseim.
2019. jan. 30. 21:45
 8/13 anonim ***** válasza:
61%
én is a 6-os válaszoló anyukájával
2019. jan. 30. 22:21
 9/13 anonim ***** válasza:
Édesanyámmal és testvéreimmel. A legjobb barátaimmal sem olyan belsőséges a viszony, hogy velük. Nagyon szerencsés vagyok a családommal. Ezt minden esetben tapasztalom, bárki családi életét látom... az itteni válaszok is ezt támasztják alá... Ez borzalmas lehet... bár nem tudják mit hagynak ki... borzalmas :(
2019. jan. 31. 01:39
 10/13 anonim ***** válasza:

Nézőpont kérdése. Az én családom segítség helyett csak még jobban elmélyíti a fájdalmaimat. De hálás vagyok érte, mert ennél nem is lehetne jobb tréningje a tudatosságomnak. Minél több fájdalom ér valakit az életben, annál nagyobb késztetést érez, hogy kiszabaduljon az elme, vagyis a dualitás rabigája alól, és megtanulja a benne és körülette történő dolgokat megfigyelni. Amit megfigyelsz, azzal onnantól kezdve nem vagy azonos. Amint megfigyeled a benned zajló érzéseket és gondolatokat, azok onnantól kezdve nem lesznek hatással rád. Se a szenvedés, se a fájdalom. Engem "szerencsére" rengeteg fájdalom ért az életben, emiatt pedig szükségszerű volt, hogy megtanuljak az érzéseim fölé emelkedni, különben már rég öngyilkos lettem volna. Korábban nem egyszer tettem kárt magamban.

2019. jan. 31. 12:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!