Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincsen leszbikusoknak normális ismerkedő oldal vagy chat?
Ismerkedjünk, én is a lányokat szeretem :)
26F
Ismerkedek élőben, interneten szinte nem is, de minden szimpi lány vagy korban hozzám hasonló nő néhány perc beszélgetés után kinyögi, hogy vagy eljegyezték, vagy gyereke van, vagy a barátja/élettársa blablabla... Természetesen nincs bajom ezzel, szívesen barátkozok hetero csajokkal is, de azért hiányzik leszbikus lányok társasága. Teljesen más úgy vásárolni, bulizni, akármit csinálni, hogy nem azt kell hallgatnom, hogy így a barátom meg úgy, a hetero csajok legtöbbször barátot, férjet, házat, gyereket akarnak, és szinte másról nem is lehet velük beszélgetni. Nehéz élőben ismerkedni, nem egyszer fordult elő, hogy megtetszett vki, rövid haj, mély hang, fiús mozgás, tetoválás és hasonlók, végül kiderül h barátja van.
A tréfás kedvű fiatalembernek annyit írnék,hogy a pasik 99,9%-a hasonlókat ír, unalmas és nem is poénos szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!