Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Adj lejjebb az igényedből, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Adj lejjebb az igényedből, de ne gyere össze neked nem tetszővel, mi ez az ellentmondás?

Figyelt kérdés

Tanácsolták nekem egy párszor ezt, de inkább keresem tovább azt a nőt akivel kölcsönös kapcsolatunk lesz.

Nem olyan rég kiírtam egy kérdést ide, hogy társkeresőn eléggé megtetszettem egy nőnek, aki nekem nem tetszett. Leírtam azt, hogy nem jönnék vele össze, de egyéjszakásban benne lennék. Olyan válaszokat kaptam, hogy minek foglalkozok azzal, aki nem tetszik és mennyire hülye vagyok stb. Ha ennyire erkölcstelen ez, akkor miért kell azt mondani valakinek, hogy adj lejjebb az igényedből? Mintha azt mondaná nekem, hogy olyannál próbálkozzak, aki nem tetszik.

Végül hanyagoltam azt a lányt és azt az utat választottam, hogy inkább keresek tovább kölcsönös vonzalmú párkapcsolatot.

Viszont tényleg mi ez az ellentmondás?

2019. jún. 10. 08:25
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:

Utolso

En megertelek valahol. No vagyok, nekem sincsenek jo genjeim. Mig a baratnoim csokit zabalva neznek ki 8/10nek, nekem vane egy kb szep arcom, es kozben 165/70 kilos plotyi testem. Most ami nekik kb alap azert nekem kva sokat kene tenni. A kulonbseg koztunk, hogy en hajlando vagyok ezt az aldozatot meghozni, csak jelenleg se penzem se idom (kva nehez egyetem ami mellett nem tudok dolgozni.) Bar vizsgaidoszak utan talan idobol tobb lesz...

Szoval igen latom hogy nekunk a -2rol kell visszajonni 0ra, de en nem fogom feladni es nem kihozni magambol a maximumot. Legalabb eletemben egyszer akarok jo no lenni es meg 30 alatt. Ha nem vagy hajlando aldozatot hozni, akkor ne varj eredmenyt sem.

A magassagod sincs segitsegedre ez is teny. De egyebkent nagyon sok mulik a szemelyisegen is, ez is igaz. Csak keves olyan ember van, aki minuszbol is pozitiv meg vicces tud maradni. Sad but true.

De a kifogasoktol meg soga semmi nem lett jobb. Just sayin

2019. jún. 10. 19:38
 42/43 anonim ***** válasza:

Annyit teszek erte, hogy a kaloriakeretem (1300-1400) kb tartom es nem eszem cukros, feherlisztes, olajos eteleket. Sportolni a vizsgaidoszakban valoban nincs idom....

Persze valahol lehet ez is kifogas, de tudom, ha en is a corvinusra megyek mint par volt osztalytarsam es mar dolgoznek netto 300ert, sokkal egyszerubb lenne mindezeket megtenni. Mint hogy itt ulok apam hazaban es 3 nap alatt tanulok epp meg 120 oldalt a szemeszet vizsgamra:D

2019. jún. 10. 20:00
 43/43 A kérdező kommentje:
Jelentettem a provokatív válaszokat! Remélem a vezetőség lesz olyan rendes és törli az önelégült, nárcisztikus troll válaszokat, és magukat felhasználókat is bannolhatnák végre. Az ilyen 66%os féle troll idiótákra nincs szükség még a társadalomra is toxikusak.
2019. jún. 11. 06:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!